В4 не дава на контакт
- сава
- Автомобил:
- Двигател:
В4 не дава на контакт
колеги колата е пасат В4 94г има аларма а ме съмнява че има и заводска Проблема е че като дам на контакт не светва таблото а стартера върти сменихме клемореда зад контактният ключ карах 3 дни и пак така изключвам алармата от всякъде но не се оправя моля за съвет че без кола съм си направо за ТЕЛК
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Според мен ако беше от аларма или щеше да го прави всеки път, или щеше да се оправи чрез леко почукване по кутията й (ако има понагоряло реле). При всички случаи нямаше да зависи от смяната или не на клемореда.
Вероятно си попаднал или на много злобно менте-клеморед, или нещо много яко ти товари същия тоя клеморед и той не издържа.
Случайно да имаш стъпало, свързано след контакт?
Вероятно си попаднал или на много злобно менте-клеморед, или нещо много яко ти товари същия тоя клеморед и той не издържа.
Случайно да имаш стъпало, свързано след контакт?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
По-скоро си е на късмет!
На една колежка от рабтата преди години бях купил от Ауто+ такъв за горе-долу същата сума.
4 години по-късно го сменили, но се оказало, че не е от него, а от имобилайззера на алармата следващия проблем...
Но и според мен, колега, при теб просто късмета не е проработил.
Още по-нов!
На една колежка от рабтата преди години бях купил от Ауто+ такъв за горе-долу същата сума.
4 години по-късно го сменили, но се оказало, че не е от него, а от имобилайззера на алармата следващия проблем...
Но и според мен, колега, при теб просто късмета не е проработил.
Още по-нов!
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
сава написа:изключи го "маистора" каза че бил ненужен.ще го правя но не сега хич не ме кефи идеята нещо да не ми работи въпреки че до някъде е прав защото имам аларма
В София има един човек които се занимава с това. От него знам, че е по лесно да се поправи от колкото да се изключи. За Б4 каза , че ще срува около 150- 170лв (да се изкючи), по спомени.