Датчик за масло
Датчик за масло
Масленият датчик,който е над масления филтър ми е за смяна искам само да попитам като отида да си вземам има ли някакви марки или са си някакви стандартни.Задавам този тъп въпрос защото ме е страх да не взема някой ментак....така че ако някой е сменял скоро да каже какъв е взел и какви пари.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Датчик за масло
Orlio написа:Масленият датчик,който е над масления филтър ми е за смяна искам само да попитам като отида да си вземам има ли някакви марки или са си някакви стандартни.Задавам този тъп въпрос защото ме е страх да не взема някой ментак....така че ако някой е сменял скоро да каже какъв е взел и какви пари.
Датчиците са стандартни и са два...бял - 1.8-2.0 бар за високото налягане(работи съвместно с интеграла на таблото) и кафяв-0.5 бар -за ниското налягане...работи самостоятелно.....Колко са оригинална и колко менте.....божа работа..... и на продавача разбира се!
joker написа:Orlio написа:Масленият датчик,който е над масления филтър ми е за смяна искам само да попитам като отида да си вземам има ли някакви марки или са си някакви стандартни.Задавам този тъп въпрос защото ме е страх да не взема някой ментак....така че ако някой е сменял скоро да каже какъв е взел и какви пари.
Датчиците са стандартни и са два...бял - 1.8-2.0 бар за високото налягане(работи съвместно с интеграла на таблото) и кафяв-0.5 бар -за ниското налягане...работи самостоятелно.....Колко са оригинална и колко менте.....божа работа..... и на продавача разбира се!
е добре аз значи и двата ли трябва да сменя или само този дето е за високо налягане....защото избива леко масло точно от там където е самия датчик и има нещо върху него дето е като "шапчица" с кабели
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Orlio написа:Ами аз затова питам защото мислех,че е само един.Те един до друг ли са, защото както по-рано съм написал тече ми масло от там където има една гумена "шапчица" с 2 кабелчета мисля че бяха.Искам да разбера за високото налягане ли е този датчик или за ниското това ми беше въпроса.
Абе виж цвета му бе човек...бял или кафяв......бял-високото,а кафявия за ниското.....може да са един до друг на корпуса на масления филтър или единия (за ниското налягане) на главата,а другия(за високото) на корпуса на масления филтър.....голямо значение няма......
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Elitauto na slivnica ne powe4e ot 15 leva.
joker написа:Orlio написа:Ами аз затова питам защото мислех,че е само един.Те един до друг ли са, защото както по-рано съм написал тече ми масло от там където има една гумена "шапчица" с 2 кабелчета мисля че бяха.Искам да разбера за високото налягане ли е този датчик или за ниското това ми беше въпроса.
Абе виж цвета му бе човек...бял или кафяв......бял-високото,а кафявия за ниското.....може да са един до друг на корпуса на масления филтър или единия (за ниското налягане) на главата,а другия(за високото) на корпуса на масления филтър.....голямо значение няма......
Добре.....на корпуса на масления филтър има два май.....колата ми е като твойта така че е както при теб

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”