Проблем шибедах Golf mk.2
- HeMaM_CTpaX
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем шибедах Golf mk.2
Здрасти пичове имам проблем с шибедаха на гофчето...става въпрос за това уплътнение което на самия люк и попринцип спира водата...да де ама в моя случай то се пукна и сега вътре в купето си тече стабилно при по-усилен валеж...ако може някой да ме насочи към хубав сервиз в София...проверих сервиза на Царибродска 100 (имаше го в една тема за проблем с люка на голф 3) обаче там сега строят нещо и сервиза го няма...благодаря предварително
- HeMaM_CTpaX
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем шибедах Golf mk.2
HeMaM_CTpaX написа:Здрасти пичове имам проблем с шибедаха на гофчето...става въпрос за това уплътнение което на самия люк и попринцип спира водата...да де ама в моя случай то се пукна и сега вътре в купето си тече стабилно при по-усилен валеж...ако може някой да ме насочи към хубав сервиз в София...проверих сервиза на Царибродска 100 (имаше го в една тема за проблем с люка на голф 3) обаче там сега строят нещо и сервиза го няма...благодаря предварително
колега вземи си 2м. стоманена тел и си отпуши четирите отводнителни канала, ако не спре да тече поне ще капе само при проливен дъжд.
- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
HeMaM_CTpaX написа:Мерси за посрещанетота ходих и в 1-2 морги обаче там имат само самите капаци без уплътненията....пък за ремонт да ми земат 100-120лв. наи-много...ше плащам няма как прсто иде зима а за истории от типа "направи си сам" нямам време да се занимавам
Ама ти сериозно си готов да дадеш 100-120лв за ремонт на едно уплътнение ли ?!

Аз имам същия проблем, но смятам събота/неделя да отделя 1-2 часа да видя как стоят нещата...
- HeMaM_CTpaX
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега здравей.имам същия проблем на моя люк.като отида на автомивка и вътре става душ в купето.решението е следното, намираш си люк и го сменяш.Аз така мисля да направя.140 лв ми искат за уплътнение в магазин на VW, а един люк 2-ра употреба си намерих за 100лв.по добре си намери цял люк който не е текъл и сменяй целия.
Поздрави
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги днеска ми казаха от кое точно е проблема.Отзаде на люка има някакъв П- образен отливник, който в моя случай липсва и водата няма каде да се събере и влиза в купето.А лошото е че незнам откаде да го намеря тоя отливник.от VW ми казаха че вече нямалао как да поръчат такава част, от много време не им било в каталозите
- HeMaM_CTpaX
- Автомобил:
- Двигател:
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
HeMaM_CTpaX написа:бе колега незнам за тоя П-образен отливник тия дни го поразгледах шибито сичко си изглежда наред (в смисъл не изглежда да липсва нещо) просто има една пукнатина в това платненото оплътнение широка около 3-4мм. ше импровизирам с нещо да я запуша за зимата поне пък на пролет ше го мисля
Ето го решението http://picbg.net/u/22126/17944/208227.jpg

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Ти луд ли си е ? колега, недавай подобни идеи на хората, че така им убиваш мерака да си оправят проблема.Всеки може така
Ето го решението http://picbg.net/u/22126/17944/208227.jpg
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
checheneca написа:Ти луд ли си е ? колега, недавай подобни идеи на хората, че така им убиваш мерака да си оправят проблема.Всеки може такаЕто го решението http://picbg.net/u/22126/17944/208227.jpg
Ми луд съм както изглежда ! Въпрос на зибор,на мен лично не ми е необходима ДУПКА на тавана. 1 че не я ползвам,ако е отворен само люка - Жега , ако отвориш и прозорец вътре става "торнадо"
Пък и за какво да ми тече на главата

П.С
По скоро всеки ще си смени уплътнението сам или ще си залепи люка със силикон,но малко хора биха го махнали напълно !
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”