assd написа:в софията е забавно да се кара! вече е супер нормално където има задръстване да се кара в насрещното
Вече? То не му ли мина модата.

assd написа:в софията е забавно да се кара! вече е супер нормално където има задръстване да се кара в насрещното
monkata_passat написа:За мен на всички които карат автобуси, камиони и на жени трябва да им се забранява да се качват на ППС. Тва не са хора днес една овца щеше да ме пребие щото е супер зле а не карах бавно не ми се мисли какво щеше да стане ако се бяхме ударили.
emo-gar написа:Момчета,днес се заслушах в новините по btv,някъде около 19ч.Намерих описание на случая http://zapernik.com/archives/6105 "Съперник:Мануела не е единствена...",става дума за пострадало момче, повярвайте.. разплаках се като видях кадрите по телевизията.Не става въпрос за ожулен калник , а за пресечен живот , инвалид на 17.., абсолютно невинен...,и ...водач с 1.8 промила...Баси..не знам кво ми стана ...статистика някаква
One написа:Вече няколко делнични сутрини, срещам на кръстовището на Г.М.димитров и Никола Габровски идващ от посока Ст.Град голф 2
черен, четириврат.
Въпросния момък кара в насрещното движение и се нарежда на светофара за ляв завой пак в насрещното платно за движение.....
не го знам дали се мисли за безсмъртен, но от утре вземам фотоапарат в колата с много висока резолюция, ще го снимам и изпратя където трябва, пък да видим какво ще се случи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта