Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Колеги изчетах по-голямата част от темата и искам да ви кажа следното! Три години пушех нон стоп. В началото на тази година реших да ги отказвам. Започнах да ги намалявам с по една на ден. Свалих ги до 1-2 цигари на ден максимум! Една сутрин се събудих и реших същият ден да не паля цигара и започнах да бягам. Бягането за отрицателно време ми подейства добре. А и по-късно забелязох как започнах да ям по-често. Качих 5кг за няма и 2 месеца. После започнах да плувам и в момента се чуствам като нов човек! С повече пари в джоба и с радост от живота без цигари!
Всичко опира до воля тя е най-важна! Нямате ли воля забравете да ги спрете!
Всичко опира до воля тя е най-важна! Нямате ли воля забравете да ги спрете!
- mariqna
- Автомобил:
- Двигател:
Навик е нищо повече. Аз не пуша вече втора седмица, първите дни мислих, че полудявам. Кафето ми нямаше вкус, след ядене ми беше тъпо, че не пуша... И още ми е малко тъпо, но всичко е навик. Сутрин като си пия кафето се чудя каде да си сложа ръцете, ям само снаксове и солети като ми се пуши. Всичко е воля. 

- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
skoti написа:Бих искал да добавя за пушачите понеже имат понякога лек дискомфорт относно мириса на никотин . Изпушват се 2 цигари набързо , след това се мие устата с паста за зъби поморинпо принцип е бяла с мноого калций или май вар беше . След това се вземат три дъвки орбит по възможност от най лютите , и се дъвчат поне три минути въпреки сълзите на очите . Най сладкото най накрая отделете си и една чаша кока кола за капак добре изстудена , ако след това все още ви се пуши наистина сте привързан за цигарите наркоман
Колега, не помага. Това с ментата, колата и всички такива глупости при мен не работи...Е, мойте усещания за люто са малко притъпени де, ако ме видиш с какво си ям шкембето ще паднеш.
За протеиновата диета на Пиер Дюкан - колега, недей, не си заслужава. Изкарах 3 седмици на нея, свалих 9 килограма (аз линея много бързо) и продължавам да свалям... 11 килограма за 1 месец мисля че са добре. НО, тази диета ти е..ва мамата на метаболизма. Днес, вместо да съм си с колегите по случай откриването на новата учебна година, гъза ми души къде е кенефа през 15 минути. А не ми се мисли какво ще стане ако не успее да го намери

Иначе аз си пуша по една кутия на ден, понякога половин, понякога две (и след това не пуша по седмица), ама засега не мисля да ги спирам. Просто няма да издържа впредвид сегашния ми начин на живот. А ги пуша от скоро - средата на 12 клас, сега съм трети курс.
- robaina
- Автомобил:
- Двигател:
:P
Колеги прочетох повечето отговори по темата , и мам*аму спирам ги тия лайна по 5.50 лв на ден мали кво ли ще си купувам за джетичката на месец с тия парички . край 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- Stiks
- Автомобил:
- Двигател:
аз от 11 август ги спрях и даже не ми минава през акъла за тях, макар и 2-ата ми саквартиранти да пушат ... вече ме небърка
ПП: Нещо с предишните ми разходи не е било фред ... тогава все нестигаха а сега тук таме остава някоой лефф ..
ПП2: В началото отказах и кафето че яката ме подтикваше към цигарите, но вече и кафенца си удрям по 2-3 на ден
, но най-готиното от всичко са сутринте ... (пушачите знаят за какво иде реч)

ПП: Нещо с предишните ми разходи не е било фред ... тогава все нестигаха а сега тук таме остава някоой лефф ..
ПП2: В началото отказах и кафето че яката ме подтикваше към цигарите, но вече и кафенца си удрям по 2-3 на ден