Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Вто 09 сеп 2008 9:40

И аз никога не съм ги почвал цигарите и не съжалявам :)

VEGA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VEGA » Вто 09 сеп 2008 11:34

Колеги изчетах по-голямата част от темата и искам да ви кажа следното! Три години пушех нон стоп. В началото на тази година реших да ги отказвам. Започнах да ги намалявам с по една на ден. Свалих ги до 1-2 цигари на ден максимум! Една сутрин се събудих и реших същият ден да не паля цигара и започнах да бягам. Бягането за отрицателно време ми подейства добре. А и по-късно забелязох как започнах да ям по-често. Качих 5кг за няма и 2 месеца. После започнах да плувам и в момента се чуствам като нов човек! С повече пари в джоба и с радост от живота без цигари!
Всичко опира до воля тя е най-важна! Нямате ли воля забравете да ги спрете!

Потребителски аватар
mariqna
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mariqna » Чет 11 сеп 2008 9:32

Навик е нищо повече. Аз не пуша вече втора седмица, първите дни мислих, че полудявам. Кафето ми нямаше вкус, след ядене ми беше тъпо, че не пуша... И още ми е малко тъпо, но всичко е навик. Сутрин като си пия кафето се чудя каде да си сложа ръцете, ям само снаксове и солети като ми се пуши. Всичко е воля. :)

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 11 сеп 2008 10:25

вече 2г не съм пипал - спрях ги от раз и оттогава не съм палил, а пушех яко

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 01 окт 2008 9:22

Искам да запитам колегата Musura как се справя с електронната цигара, защото се зарибих доста.Сега чета по темата,само че намирам само стари мнения в нета,така че ако можеш да ми кажеш и какви са им цените ще ти бъда много благодарен :)

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Сря 01 окт 2008 10:40

skoti написа:Бих искал да добавя за пушачите понеже имат понякога лек дискомфорт относно мириса на никотин . Изпушват се 2 цигари набързо , след това се мие устата с паста за зъби поморин :lol: по принцип е бяла с мноого калций или май вар беше . След това се вземат три дъвки орбит по възможност от най лютите , и се дъвчат поне три минути въпреки сълзите на очите . Най сладкото най накрая отделете си и една чаша кока кола за капак добре изстудена , ако след това все още ви се пуши наистина сте привързан за цигарите наркоман :oops:

Колега, не помага. Това с ментата, колата и всички такива глупости при мен не работи...Е, мойте усещания за люто са малко притъпени де, ако ме видиш с какво си ям шкембето ще паднеш.

За протеиновата диета на Пиер Дюкан - колега, недей, не си заслужава. Изкарах 3 седмици на нея, свалих 9 килограма (аз линея много бързо) и продължавам да свалям... 11 килограма за 1 месец мисля че са добре. НО, тази диета ти е..ва мамата на метаболизма. Днес, вместо да съм си с колегите по случай откриването на новата учебна година, гъза ми души къде е кенефа през 15 минути. А не ми се мисли какво ще стане ако не успее да го намери :shock

Иначе аз си пуша по една кутия на ден, понякога половин, понякога две (и след това не пуша по седмица), ама засега не мисля да ги спирам. Просто няма да издържа впредвид сегашния ми начин на живот. А ги пуша от скоро - средата на 12 клас, сега съм трети курс.

Потребителски аватар
robaina
Автомобил:
Двигател:

:P

Мнениеот robaina » Сря 01 окт 2008 17:39

Колеги прочетох повечето отговори по темата , и мам*аму спирам ги тия лайна по 5.50 лв на ден мали кво ли ще си купувам за джетичката на месец с тия парички . край :да:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Сря 01 окт 2008 18:28

Отдавна не съм гледал темата. Какво с тана с тези които ги отказаха в началото на темата. Издържат ли още или отново са пушачи?
Аз не пуша още от февруари 2007. И се чуствам отлично.

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Сря 01 окт 2008 18:47

И аз не пуша - от февруари 2008....

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Сря 01 окт 2008 19:30

Дам ... и аз от януари тази година не съм ги пипал и се чувствам супер.Пуши ми се на моменти, но вече тези моменти са станали доста редки.Единство все още ми се случва да сънувам как пуша :)

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 02 окт 2008 6:31

Аз нищо не успях да направя :(

max
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот max » Чет 02 окт 2008 13:24

И аз не пуша от февруари, е изпуших една пура но не ми хареса. Почти си върнах и килограмите, на 78 ги спрях сега съм 80. Скоро дори не съм сънувал че пуша. Май трябваше да кажа че съм пушил 23 години.

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Чет 02 окт 2008 15:46

аз от 11 август ги спрях и даже не ми минава през акъла за тях, макар и 2-ата ми саквартиранти да пушат ... вече ме небърка :D :D :D :D

ПП: Нещо с предишните ми разходи не е било фред ... тогава все нестигаха а сега тук таме остава някоой лефф ..

ПП2: В началото отказах и кафето че яката ме подтикваше към цигарите, но вече и кафенца си удрям по 2-3 на ден :), но най-готиното от всичко са сутринте ... (пушачите знаят за какво иде реч)

Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_manqk » Чет 02 окт 2008 18:23

аз пък пуша от 1 година и да ви кажа честно мога и без цигари имало е дни кадето не ми се е пушело и не пуша но когато сам нервен якоооооооо :arrow:

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 01 дек 2008 19:19

Как е момци :) Удържате ли без цигарите? Аз да се похаля вече 11 месеца не пуша и няма по-голя кеф :) Направо си се кефя сам на себе си :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”