Колеги имам проблем с тъпия съединител, значи какво ми направи впечатление, тая седмица нали застудя малко (незнам дали това има нещо общо де) и последните 2 дни като запаля колата да я изкарвам ми прави впечатление, че педала на съединителя ми е доста твърд и дори като го припомпих няколко пъти, вместо да подкачи и да се вдигне, той си остана долу и се наложи да побутвам отдолу, след това го натиснах за включа на задна и съответно изхърка при вкарването, оставих я да поработи малко, тръгнах леко и след като загря колата и хоп - педала се нормализира, не както трябва да бъде по принцип - плътно вдигнат горе и мек при натискане, а просто се вдигна горе и сравнително твърд при натиск, но поне не хъркаше на задна, друго което ми направи впечатление е че в това положение съединителя ми отделяше много отдолу...как мислите на какво може да се дължи всичко това..и преди да сте предположили че е от помпата в самия педал, ще спомена че преди 5000км съм сменял както въпросната помпа с чисто нова(поради същия проблем тогава) така и комплект съединител и то с оригинални части, след смяната всичко си беше 6 точки, но ето че сега пак имам същия проблем и направо откачам, някакви предположения? Ако не се лъжа помпата работи с маслото от спирачната система, в случая то трябва да е DOT4, но аз съм с DOT3, възможно ли е поради по-ниските температури напоследък това да е оказало влияние? А другата помпа която е на скоростната кутия? Дайте някакви насоки, че направо ми бактиса с тоя педал. За колата от гаража става дума.
ПС: извинявам се за разточителния пост ама нямаше как, трябваше да си излея мъката