Та значи,моля по-запознатите да помагат.Също и тези,който са имали такъв проблем.
Та значи двигателя се форсира сам до 3-4 хиляди оборота и си седи така и като му дам газ оборотите падат пак до 900-1000 и всичко си е ок.
Имам и още един проблем колата губи токовете,като извадя ключа от контакта всички стрелки отиват до край и после пак падат и изчезва абсолютно всичко.
Дали да я карам на диагностика или някои ще каже какво и има на колата.
mod edit: vasstop
Двигателя се форсира сам до 3-4 хил. оборота и си седи така
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги помагайте нещо става с колата
Lachko написа:Имам и още един проблем колата губи токовете,като извадя ключа от контакта всички стрелки отиват до край и после пак падат и изчезва абсолютно всичко.
Плафонът и запалката работят ли ти? Ако не - провери си бушоните. Мисля, че беше предпоследния.
- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги помагайте нещо става с колата
Rijo написа:Lachko написа:Имам и още един проблем колата губи токовете,като извадя ключа от контакта всички стрелки отиват до край и после пак падат и изчезва абсолютно всичко.
Плафонът и запалката работят ли ти? Ако не - провери си бушоните. Мисля, че беше предпоследния.
Колега бачкат си без проблеми.
Оборотите ги вдига при студен мотор или когато и скимне?
При мен се случва да вдига обороти и да неиска да ги свали най-често в зимни условия, като не е карана доста време, но си знам че е от автоматичния смукач.
Първо си реши проблема с губенето на тоците, пък може да се окаже и че проблема с форсирането се е решил. Отивай при някой жичкаджия с акъла си
При мен се случва да вдига обороти и да неиска да ги свали най-често в зимни условия, като не е карана доста време, но си знам че е от автоматичния смукач.
Първо си реши проблема с губенето на тоците, пък може да се окаже и че проблема с форсирането се е решил. Отивай при някой жичкаджия с акъла си

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”