В E-Bay не съм намирал от кабели, поддържащи тази версия или по-горна - обикновено са до към 401 май... ?
papani написа:Здравейте,
Искам да питам едно въпросче.Купих си кабел за Ваг Ком от ebay,сложих си версия 504 на ВАГ ком но немога да го подкарам нещо този кабел.Иснталирах го,разпознава го като USB устройство,software на Ваг ком е кракнат...работи дава че е лицензиран под някакъв сериен код,обаче като дам тест казва ми че теста на порт-а е ОК...и след него веднага "Interface not found" веднага след него и немога да разбера от какво се получава това.
Ако някой има идея или опит вече да може да ми помогни![]()
Koksan написа:И аз имам един тъп въпрос, но търся решение!
Скоро си купих кабел от колегата Дани_94 ... направих 1 диагностика на колата ... направих втора и на третата диагностика ми падна батерията на лаптопа и след това кабела не пожела да тръгне повече! Разбознава го като USB to Serial. Върнах го на колегата, той го огледа и каза че всички части са му здрави и незнае какво му е! Моля дайте съвети какво да правя при положение че дадох 120лв! с траснпортините разходи вече на 150 възлизат ... ама както и да е!
Ако има разбирачи които могат да го азгледат и евентуално да го оправят да свиркат! Кабела работи със 704.1!
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта