голф 4 обороти студен двигател
голф 4 обороти студен двигател
притесняване голф 4 1.8 има как определя на какви обороти да запали студена ,в студено време и кое точно не ми е наред,значи сега като застудя сутрин на първото въртене загасва веднага а сек. втория път пали от ряз НО си пали някои пат на 1100 докато стане до кам 70 градуса и пада на 900 и загрява тогава по барзо ,но повечето пати ми пали и то както казах и си даржи 900 оборота и вече и времето за загряване е доста по дълго а я карам градско и ми дига така разхода все е студена , и така това скукач ли е какво е, но все по рядко се включва студена ,днес е 7 градуда не се включи , а оня ден на 17 палеше на 1100 ,та това ме притеснява .кои датчици да гледам?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гледай датчика
за температурата на водата.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Автоматичния смукач не се включва или изключва. По-правилно е да се каже - система за регулиране на празния ход. Празния ход на колата се определя от компа на колата, който получава сигнал от датчици и командва дроселовата клапа (въздух) и инжекторите (бензин).Компа получава сигнал за това колко е загряла колата и така определя на какви обороти да работи на ПХ. В твоя случай притеснително е само първото палене. Смени си датчика за температурата на охладителната течност, ако не се оправи отиди на диагностика да ти погледнат дроселовата клапа, другите датчици на колата, налягането на бензиновата помпа и дали нямаш запушена дюза на инжекциона. Нормално е веднъж да пали на 1100, а друг път на 900.Това зависи от околната температура, респективно температурата на охл.течност.
Пиши за резултатите.
Пиши за резултатите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”