твърдо биене!?
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
твърдо биене!?
хора помагаите откакто съм взел голфето все чувам едно голямо биене като мина през най малката (само когато скоростта е по голяма) неравност , какво и не сменях амортисйори,тампони всякакви и това си остава ,чува се отпреде най много дали може да е от гумите те са 15 ки ниско профилни вече втори път ми се случва да изправям джанта
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен има аналогично биене - метал в метал /отпред/ при преминаване през дупки и неравности. Установих, че е от накладките - като се поизносят и метлната им част бие в апартите/клапчат както си искат/. Тоя ефект се получава от омекнали пластинчати пружинки - те подържат накладките да не хлопат, но понеже са стари, ръждясали и кой знае колко пъти прегрявани, то само името им е останало - "пружинки".
Това при Голф - 2. Тия дни ги поръчах от местния магазин на "ауто+" и обещаха да ги доставят на 2 лв. пружинка/пластинка/.
Дано съм бил полезен. Имаше писано за подобен проблем през лятото...опитай с тъсачката.
Това при Голф - 2. Тия дни ги поръчах от местния магазин на "ауто+" и обещаха да ги доставят на 2 лв. пружинка/пластинка/.
Дано съм бил полезен. Имаше писано за подобен проблем през лятото...опитай с тъсачката.
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
не само при неравности и обикновенно съм забелязал че дори и наи малката неравност или бабунка при по голяма скорост се превръща в нещо като бооом!!! направо незнам вече и все отпреде се чува в вдясно каточели или пък към средата нещо такова имам чувство че ще загубя мотора ходих при сякви маистори всичко гледаха масата му и пари за тампони амортисиори ама не дрънчи си
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е нещо по каретиите и полуосите.... Може и балансиращия тампон да прави въртели... Няма какво друго да е!!!
Хубав майстор винаги ще го разбее какво е! АКо беше от софия лесна работа. По добре иди при други майстори ако тези не могат да се справят, или по скоро такива дето не се занимават с VW-та от вчера...

Хубав майстор винаги ще го разбее какво е! АКо беше от софия лесна работа. По добре иди при други майстори ако тези не могат да се справят, или по скоро такива дето не се занимават с VW-та от вчера...

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”