Лаптопи внос от сащ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 09 окт 2008 13:03

The_Overmind написа:Това е сайта - www.alienware.com . Period

бих казал че по вероятно това да е сайта:
http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=4&all=1

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Чет 09 окт 2008 13:09

Ба ли му гайката...ще скачам пък каквото дойде,най много да се стгине до познатата ми процедура с чашата студена вода. :?

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 09 окт 2008 13:17

Aбе с тая "евтина"оферта да не земеш да се наиграеш. Уж ниска цена, ама знаеш ли какво ще ти пратят, колко време ше бачка и тн?
Лаптопи се продават нявсякъде в България, цените паднаха доста...

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 09 окт 2008 15:04

Това е втора употреба лаптоп! 60ГБ диск :roll:

Ако искаш втора ръка лаптоп, имам едно Сони Вайо, но не му помня на изуст параметрите - сравнително читаво и струва 500 лева. Има и нова батерия, която продавам за 100 лева. :idea:

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Чет 09 окт 2008 22:24

ISRalien написа:бла бла бла...
И България е blacklist-ната за доставки.
Най-обичам такива добре обосновани мнения :evil:

Alienware правят най-добрите къстъм лаптопи. Ужасно бързи, прекрасен дизайн. Да, скъпи са, но техническите им параметри са много високи, може би едни от най-високите в техния клас. Все пак имат най - бързия 15.4 инчов лаптоп в света. Аз си имам едно HP 6720s, което засега ми върши перфектна работа - леко е, батерията му държи много и има Word. Но, в момента който ми изпаднат малко пари (жилище не се изплаща с усмивки, не и ако си мъж), си бия шута на ПЦ-то и си взимам такъв. Аз обичам да цикля в някаква част от свободното си време, доставя ми удоволствие, успокоява ме. Затова и ще търся лаптоп с високи характеристики - да задоволява геймърското в мен. Колегата трябва да си реши за какво му трябва. Ако е бизнес - моят избор е HP или Toshiba. Имам наблюдения върху други марки, а особеннот тези върху Sony Vaio са крайно отрицателни.

Относно blacklist-a на България - ако има желание, има и начин. Роднина, познат, приятел на приятел и т.н. винаги може да го купи и да ти го прати с куриер, да ти го донесе като си идва и пр. Съмнява ме, че някой колега от пребиваващите в САЩ ще ти откаже такава услуга.

da__buzz написа:бих казал че по вероятно това да е сайта:
http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=4&all=1

Колега, в този случай евтиното определено ще излезе най - скъпо. Лаптоп се купива нов, в гаранция, или от много добър приятел (трябва да си наясно с неговото отношение към машинката). Излишно е да споменавам, че на този вид техника цената и пада буквално всеки ден. Ще дадеш 1600 лева (примерно) днес и след два месеца ще можеш да си вземеш почти същата конфигурация за 1200.

Айде сега, почвайте да ме храните колко съм неграмотен, че не разбирам и все такива неща, които правят един дебат смислен.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Чет 09 окт 2008 22:28

Ами аз не пуснах темата точно за избор на лаптоп,а просто някой дали има отзиви от тази фирма или каквото и там да е,иначе вече е поръчан и другата седмица ще кажа какво е станало като си го получа. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”