Снощи на паркинга на Метро в Бургас ми откраднаха панела на CD-то (Sony, точния модел го пише на фактурата) . Разбиха ми и ключалката на шоферската врата, но това ве че го оправих.
Правили са доста брутален опит да изкарат и основното тяло, но за това са им нужни едни пластини-ключета и само са ми изпонадрали таблото...
Въпроса ми е , ако си намеря панел от заложните къщи, дали ще работи или те са кодирани едно за друго?

Откраднаха ми панела, ами сега?
- golf_noob
- Автомобил:
- Двигател:
Така или иначе Каско нямам.
В полицията сметнах за излишно да ходя, вече не веднъж ми крадат неща от кола, знам цялата безмислена и безрезултатна процедура. На мнение съм че по-добре да станат застрахователи, но това е друга тема...
И да знаете Метро не носят отговорност какво се случва на паркинга им, нито охраната идва, нито има камери. Така че внимавайте като се суетите с багажа около колите.
Точния модел е Sony CDX-GT414U - http://www.sony.bg/product/ica-cd-tuners/cdx-gt414u
В полицията сметнах за излишно да ходя, вече не веднъж ми крадат неща от кола, знам цялата безмислена и безрезултатна процедура. На мнение съм че по-добре да станат застрахователи, но това е друга тема...
И да знаете Метро не носят отговорност какво се случва на паркинга им, нито охраната идва, нито има камери. Така че внимавайте като се суетите с багажа около колите.
Точния модел е Sony CDX-GT414U - http://www.sony.bg/product/ica-cd-tuners/cdx-gt414u
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
магазини .... на старо ..... www.ljclub.net ... или пускаш плеъра да се продава без панел което е просто такава набутка че нямам си представа кво праим ...... много лошо .... панела е откраднат или щото тоз педерас има същия плеър ама е краден или просто за да ти направи мръсно .... и като го е зел го е натирил в някоя канафка или канал или просто си ги продава ...... бали му майката .... работата е много зян 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- dbass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Откраднаха ми панела, ами сега?
Здравейте! ами аз търся панел за оригиналното ЦД на Поло '98. не са ми го откраднали деня преди да си купя колата го били откраднали 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднаха ми панела, ами сега?
Това е мизерията, в която живеем. Не би трябвало да те учудва, при положение, че един приятел, който си беше заварил накрайник към ауспуха му го скършиха с половината кюнец
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”