Откраднаха ми панела, ами сега?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
golf_noob
Автомобил:
Двигател:

Откраднаха ми панела, ами сега?

Мнениеот golf_noob » Пет 10 окт 2008 14:18

Снощи на паркинга на Метро в Бургас ми откраднаха панела на CD-то (Sony, точния модел го пише на фактурата) . Разбиха ми и ключалката на шоферската врата, но това ве че го оправих.
Правили са доста брутален опит да изкарат и основното тяло, но за това са им нужни едни пластини-ключета и само са ми изпонадрали таблото...
Въпроса ми е , ако си намеря панел от заложните къщи, дали ще работи или те са кодирани едно за друго?

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 10 окт 2008 16:01

Първо - Съжалявам за случката, колега :( Може би ще работи, даже съм сигурен че ще, но не съм сигурен че ще намериш панел...това трябва да ти е проблема... Мисли за ново, и другия път панела с тебе, подарил си им го направо. Панела никога не се оставя, НИКОГА!

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пет 10 окт 2008 21:43

потресен съм! не съм допускал, че там може да стане такова нещо! Съжалявам, колега!
По въпроса: все съм си мислил, че щом ги крадат панелите, значи стават на други касетофони от същия модел. Ако ги крадат за мръсотията пък... нямам думи!

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Съб 11 окт 2008 6:42

Не си казал какъв е модела.При по-простите модели панелите пасват за всяко цд.На моя например има код ,който си знаят само цд-ти и офиса.И така този модел не може да се ползва другаде.

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Съб 11 окт 2008 13:43

Малко офтопик: да допълня че застрахователите искат панел за да признаят загубата на CD-то

Потребителски аватар
RAD&KO
Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
Двигател: PB 1990
Контакти:

Мнениеот RAD&KO » Пон 13 окт 2008 8:05

Колега golf_noob, пиши какъв е моделана ЦД-то може и да се намери нещо ... :idea: Не казвам че аз ще ти намеря, но може някой от нас да е изгубил "основата" и да се разберете ...

Потребителски аватар
golf_noob
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_noob » Пон 13 окт 2008 15:09

Така или иначе Каско нямам.
В полицията сметнах за излишно да ходя, вече не веднъж ми крадат неща от кола, знам цялата безмислена и безрезултатна процедура. На мнение съм че по-добре да станат застрахователи, но това е друга тема...
И да знаете Метро не носят отговорност какво се случва на паркинга им, нито охраната идва, нито има камери. Така че внимавайте като се суетите с багажа около колите.
Точния модел е Sony CDX-GT414U - http://www.sony.bg/product/ica-cd-tuners/cdx-gt414u

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Пон 13 окт 2008 20:37

магазини .... на старо ..... www.ljclub.net ... или пускаш плеъра да се продава без панел което е просто такава набутка че нямам си представа кво праим ...... много лошо .... панела е откраднат или щото тоз педерас има същия плеър ама е краден или просто за да ти направи мръсно .... и като го е зел го е натирил в някоя канафка или канал или просто си ги продава ...... бали му майката .... работата е много зян :evil:

Потребителски аватар
golf_noob
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_noob » Пон 13 окт 2008 21:11

hristov_GL написа: .... работата е много зян :evil:

Точно :?
Мерси за адреса :)

LegolasBBS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LegolasBBS » Нед 19 окт 2008 21:09

Здравеите колеги!
Тъ по темата: незнам дали ще ти е от полза, но аз да се изкажа. По принцип ти вършат работа панели от: GT410, GT420, GT424. Моите саболезнования.

Потребителски аватар
dbass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Откраднаха ми панела, ами сега?

Мнениеот dbass » Вто 21 апр 2009 20:55

Здравейте! ами аз търся панел за оригиналното ЦД на Поло '98. не са ми го откраднали деня преди да си купя колата го били откраднали :lol:

alakazam4o
Автомобил:
Двигател:

Re: Откраднаха ми панела, ами сега?

Мнениеот alakazam4o » Нед 26 апр 2009 21:06

Това е мизерията, в която живеем. Не би трябвало да те учудва, при положение, че един приятел, който си беше заварил накрайник към ауспуха му го скършиха с половината кюнец

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”