Но това не е за рев, чак. Проблема е, че няма никакъв сийд...

Колегата го е казалmladvampirTDI написа:Владо, за старта си прав, че Хамилтън влезе доста неразумно, но при инцидента с Маса - този трябваше не влизане в бокса, а директна дисквалификация. Опита стил шумахер - да отстраним конкурента, че по-лесно, отколкото да го победим. Абе гадна работа. Ако инцидента беше с обратен знак съм сигурен, че Хамилтън щеше здраво да го отнесе от стюардите.
сава написа:изгледаи го още няколко пъти и тогава го изкоментираи пак п.п двамата се състезавахаmyrshavija написа:...
Теодор написа:На Ферари и на Маса наставник е Шуми нали не сте забравилиМоже да е от най-великите пилоти но също е и цар на мръсните номера на принципа - може и аз да отпадна но конкурента ми също - така спечели поне една от титлите си
Та какво се чудите на изпълненията на Маса. Евала на Райконен който не се поддава на влиянието на Шуми и затова от догодина може да не е в отбора за разлика от Маса. И браво на Алонсо най после почна да показва характер.
Tyan написа:Направо никакъв няма защото има две състезания, а той е 21 точки назад
Код: Избери всички
Пилот Страна Команда Очки
= 1. Л.Хэмилтон McLaren Mercedes 84
= 2. Ф.Масса Ferrari 79
= 3. Р.Кубица BMW Sauber 72
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта