Обаче имам респект от полицаите,незнам защо,въпреки че имам доста познати и приятели в системата.Ама и гледам да съм стриктен шофьор,страх ме е да не направя някоя,голяма беля за която да съжалявам цял живот,това след една-две катастрофи го осъзнах

nero написа:, После като си, припомняхме случката се сетихме - катаджийте не ни се представиха, забравиха да ни искат документите и бяха по шашанати от нас.
е как може да кажа лошо нещо в този случай!
п.п добре ,че живеем в малко градче, може би това ни спаси.
One написа:По въпроса за Катджиите и историята ти - ми това само показва колко са некомпетентни и неподготвени за това да са на пътя тези нешасници - както казах само пречат
Li4o написа: отноМи да - пречат на някой недоказани рацери да карат като джигити и после пък като ги "хванат" - реват като жени...то по тази логика и останалите полицаи само пречат на престъпниците да си работят спокойно...
Що не се спреш при некой "нещастник" и да му го кажеш лично какво мислиш за него като си толкова отворен...
Преди и аз съм карал като ненормален и талона ми беше с толкова дупки, че все едно го бяха стреляли със ситни съчми, ама когато съм нарушавал правилата съм си понасял наказанията мъжки и рушвет не съм давал НИКОГА! Така че стига сте ревали, че полицията ви е виновна за всичко...
Съжалявам за по-острия тон, ама ми омръзна непрекъснато да чета глупости...
One написа: А за това дали пречат - преди 2 год. в Гърция по пътя за Игуменица през планината, който го е пътувал знае - път като слънце нямаме магистрали такива, та на този път близо до една "кантина" бях спрял. Валеше яко сняг и там на едно место имаше лека вдлъбнатина , не дупка просто леко хлътнало и се събираше повече вода. Дойдоха полицаи, оградиха мястото запалиха светлини и започнаха да сигнализират на шофьорите за това!!!!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: alpinab и 48 госта