НЕ..АМ НЕРВИ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 16 дек 2005 16:06

Аз пък съм доволен от досегашните си срещи с КАТ,доста проверки съм имал,едно превишение на скорост в града - 79км/ч последвано от едно фишче за 10лв,като полицая ми каза,каква давност има фиша и ,че ако нямам нищо на мое име мога да не го плащам :shock: евала на такИви служители 8)
Обаче имам респект от полицаите,незнам защо,въпреки че имам доста познати и приятели в системата.Ама и гледам да съм стриктен шофьор,страх ме е да не направя някоя,голяма беля за която да съжалявам цял живот,това след една-две катастрофи го осъзнах :? ,ама някой път като се кача на аутобан и... Go Baby Go :lol:

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 16 дек 2005 20:13

imedarov написа:.... е колеги как искаме да са ни високи като навсякъде работят мърльовци.....
Колега тук нещо ме засегна :wink: Обади ми се когато искаш да си купиш ново компютърче за у вас или офиса , за да разбереш какво точно може да направи един "мърльо" :!: с твоето PC

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Нед 18 дек 2005 14:03

ето и една случка от мен. понеделник вечер, към 23.00. аз и мой приятел ставаме от кафето и си тръгваме, вървим 2 коли акто вътре са ни приятелките. по пътя в малките улички се заиграваме. газ, спирачка и така ,абе детска му работа :oops: . излизайки на булевард, давам газ и го минавам, а той се лепва зад мене. и така близо 500 метра. обаче булеварда свършва и трябва да се завие на ляво. аз намалям, а той с пълна газ покрай мене от дясната ми страна( отделен е въпроса, че го видях в последния момент ) и понеже булеварда свърши, той завива на ляво и за да не ми пресече пътя, отива чак в чъкъла ,а аз понеже съм убил скоростта, завивам нормално без обаче да спра на стопа.
и като за кърък, патрулката там :? . светват се едни буркани, разбягаха се тия полицаи с едни палки. ние спираме и......очаквах направо да ми вземат и да ми срежат книжката. вместо това обаче катаджийте бяха по изплашени от нас, моя приятел изяде повече караници, на мене - питата ме само:
- брятя ли сте!
аз:
-не, приятели.
-ти видя ли откъде те изпревари?
отговарям смутено:
-да.
-знаеш ли какво можеше да стане, да ти пресече пътя, да се изтерепите. - и още куп неща ми наговори ,дето не си ги спомням.
в край на сметка след около 20 мин. търчане ту при мене, ту при другото момче, дойдоха и ни казаха айде пребирайте се.
После като си, припомняхме случката се сетихме - катаджийте не ни се представиха, забравиха да ни искат документите и бяха по шашанати от нас.
е как може да кажа лошо нещо в този случай!
п.п добре ,че живеем в малко градче, може би това ни спаси.

за OMV!!!!! просто нямам думи, точно си регистрирам колата в КАТ и спирам на първата бензионстанция която ми се мярна - OMV на бул. България в Пловдив. там до колонката седи момче, облечено с едни разпуснати дрехи.....както и да е. отваря ми резервоара, хванал пистолета и ме пита - колко дизелче искаш. малеее позеленях :evil: . как дизел бе, на колата си пише GT на 3 места, той ще ми слага дизел. това ако се бях разсеял малко, отиде та се невидя.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 20 дек 2005 16:52

nero написа:, После като си, припомняхме случката се сетихме - катаджийте не ни се представиха, забравиха да ни искат документите и бяха по шашанати от нас.
е как може да кажа лошо нещо в този случай!
п.п добре ,че живеем в малко градче, може би това ни спаси.

По въпроса за Катджиите и историята ти - ми това само показва колко са некомпетентни и неподготвени за това да са на пътя тези нешасници - както казах само пречат Не са в помощ на шофьорите а само за рекета който заработват

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 21 дек 2005 0:03

One написа:По въпроса за Катджиите и историята ти - ми това само показва колко са некомпетентни и неподготвени за това да са на пътя тези нешасници - както казах само пречат

Ми да - пречат на някой недоказани рацери да карат като джигити и после пък като ги "хванат" - реват като жени...то по тази логика и останалите полицаи само пречат на престъпниците да си работят спокойно...
Що не се спреш при некой "нещастник" и да му го кажеш лично какво мислиш за него като си толкова отворен...

Преди и аз съм карал като ненормален и талона ми беше с толкова дупки, че все едно го бяха стреляли със ситни съчми, ама когато съм нарушавал правилата съм си понасял наказанията мъжки и рушвет не съм давал НИКОГА! Така че стига сте ревали, че полицията ви е виновна за всичко...
Съжалявам за по-острия тон, ама ми омръзна непрекъснато да чета глупости...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 21 дек 2005 9:18

Li4o написа: отноМи да - пречат на някой недоказани рацери да карат като джигити и после пък като ги "хванат" - реват като жени...то по тази логика и останалите полицаи само пречат на престъпниците да си работят спокойно...
Що не се спреш при некой "нещастник" и да му го кажеш лично какво мислиш за него като си толкова отворен...

Преди и аз съм карал като ненормален и талона ми беше с толкова дупки, че все едно го бяха стреляли със ситни съчми, ама когато съм нарушавал правилата съм си понасял наказанията мъжки и рушвет не съм давал НИКОГА! Така че стига сте ревали, че полицията ви е виновна за всичко...
Съжалявам за по-острия тон, ама ми омръзна непрекъснато да чета глупости...

приятелю, казвал съм им в лицето на катаджиите какво мисля за тях - след като най нагло си поискаха пари. Не им дадох- досега 1 стотинка не съм и няма да им дам. Не им дадох и затова ми написах супер измислен акт, за който ги осъдих. Това беше преди 6 години и като отидох в КАТ със съдебното решение очите им станаха на палачинки и викнаха "най-големия шеф" да види (май не им се беше случвало досега) А за това дали пречат - преди 2 год. в Гърция по пътя за Игуменица през планината, който го е пътувал знае - път като слънце нямаме магистрали такива, та на този път близо до една "кантина" бях спрял. Валеше яко сняг и там на едно место имаше лека вдлъбнатина , не дупка просто леко хлътнало и се събираше повече вода. Дойдоха полицаи, оградиха мястото запалиха светлини и започнаха да сигнализират на шофьорите за това!!!!!! изумях и си дадох сметка у нас какво се прави в талива случаи ?? НИЩО И ПОЛОВИНА нашия катаджия дето не пречи спoред Li4o ще се скрие след дупката да те лови с радара за скорост.....какво повече да коментирам И Li4o вземи прочети по нагоре какво е писано, а не ми се ремчи , че от такива псевдо-защитници на катаджиите като теб ми се гади.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 21 дек 2005 17:07

One написа:................................
И Li4o вземи прочети по нагоре какво е писано.......

Прочетох по-горе....
One написа:.....................
при полицаите има и кадърни и много читави служители

....доволен съм... :mrgreen:

One написа:........... не ми се ремчи.....

П.С. Ще се ремчя колко си искам :motz:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 21 дек 2005 17:18

One написа: А за това дали пречат - преди 2 год. в Гърция по пътя за Игуменица през планината, който го е пътувал знае - път като слънце нямаме магистрали такива, та на този път близо до една "кантина" бях спрял. Валеше яко сняг и там на едно место имаше лека вдлъбнатина , не дупка просто леко хлътнало и се събираше повече вода. Дойдоха полицаи, оградиха мястото запалиха светлини и започнаха да сигнализират на шофьорите за това!!!!!!

Верно е и аз точно на тоя път съм срещал полицаи да изпълняват ролята на регулировчици в планината ;). Тука наблягат на .... предавам се

karlosjakal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karlosjakal » Съб 28 яну 2006 1:11

Един съвет за ОМВ или п принцип за бензиностанциите. Взимаш касова бележка, и ако стане беля се връщаш и най-учтиво се обръщаш към управителя: -А, сега да видим видеозаписа от тази дата и час( как сипахте 40 л. в 35 литрова бутилка) примерно или къде ми е капачката пак примерно?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 28 яну 2006 1:34

фи камери бе братче ... аз забравих да си платя горивото в Лукойл ... бяха ми мръсни ръцете, бях в бяло лятото и отидох до тоалетната измих си ръцете .... и си тръгнах ...... след един час се върнах и казаха че камерите не им работели и ме записали на листче и на него пишеше че аз с бял Мерцедес ML съм заредил без да платя и съм си тръгнал Screwy Screwy хахаххахаха

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Съб 28 яну 2006 10:12

Такива случки не съм имал само на лукойл. Сигурно щото рядко зареждам при тях.
Последната случка, която ме вбеси - на шел на Сливница посока Люлин преди КЕНАР. Искам да ми сипят 95 за 30 лв. Задават ми дежурния въпрос "V-POWER?" Казвам "НЕ, обикновен" и отивам на касата. Вътре касиера ми вика "Имаме V-POWER за 30 лв". Излизам бесен приготвил новите си зимни обувки (по 5 кила едната) за работа - оня тъпир изчезнал и в паниката даже не ми затворил капачката на резервоара. И тва за некви стинки, които им дават процент от тъпия им V-POWER.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Съб 28 яну 2006 15:03

Добре дошли в България :roll:

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Съб 28 яну 2006 15:44

spam
Kingpin написа:Добре дошли в България :roll:
Държавата на киселото мляко, киселото зеле, киселите краставички ... и всичко кисело
:maaad: :ihihih:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Съб 28 яну 2006 16:10

Rumen написа:spam
Kingpin написа:Добре дошли в България :roll:
Държавата на киселото мляко, киселото зеле, киселите краставички ... и всичко кисело
:maaad: :ihihih:

И какво по-точно спамерско видя в поста ми? gruebel Sly Screwy

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Съб 28 яну 2006 17:51

Спам е не твоя, а моят отговор. И затова го размахвам тоя spam да си знаят хората да очакват някаква щуротия и това, че съм се излигавил (разбирай анимираните кретени дето се хилят и плезят в края на поста ми). А тебе съм те цитирал защото това, което съм написал е допълнение към твоето "Добре дошли в България!"

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”