.......
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
.
Последна промяна от leonardo_vd на Вто 23 юни 2009 20:24, променено общо 1 път.
- leonardo_vd
- Контакти:
.
Последна промяна от leonardo_vd на Вто 23 юни 2009 20:24, променено общо 1 път.
- leonardo_vd
- Контакти:
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
- leonardo_vd
- Контакти:
niki7878 написа:Никой ли не се сеща, че темата стана 58 страници от които 55 са спам в чист вид?!?!?!??!
Питам се дали на който и да е от вас му е приятно да рови 58 страници с "браво евала" (не че е лошо) за да открие нещо полезно...
От днес в тази тема ще се трие всяко безмислено мнение а аз ще се постарая за ден два да я поизчистя, автора на проекта заслужава поне това.
Meн не ми пречеха похвалите и възхищенията на колегите, а точно обратното даваха ми стимул да продължавам, иначе до сега да съм я продал. Еми позачистере сичко то накрая ще останат само мойте мнения

- racing_team_vidin
- Двигател:
leonardo_vd написа:Сега темата ми е заприличала все едно съм си писал самАко не му допада на някой че темата е една от най-актуалните в тунинг раздела и остави другото автор е пълен аматьор, нека я изтрие и готово.
Сега по темата да не е само спам. Тези дни ще е направена и генерацията, но се чудя какво крайно гърне да сложа, щото то ще си е единствено. А пък и не искам да бръмчи много та да може нормално да си се кара по улиците без да ме спира всеки катаджия.
Ванка само с едно гърне, никога колата, няма да е безшумна, няколко коли сме правили така и ти го казвам от опит, даже и ти може да си ги чувал по Видин. Разлика във вървежа има като си с права тръба ама и звука е

Последна промяна от racing_team_vidin на Сря 15 окт 2008 18:13, променено общо 1 път.
- racing_team_vidin
- Двигател:
kam_tod написа:Имайте предвид, че колата е турбо и по тази причина е доста по-безшумна от атмосферка, преди да пишете за 'вредни завихряния' или за шум...
По същата причина едно крайно гърне с висока пропускливост ще свърши задоволителна работа...
Имам го в предвид, но вярвам на ушите си, а повярвай ми не е от най-тихите в момента
П.П Колеги, Умолявам ви Не пишете в тази тема, освен ако това не се отнася за нея. Нека не направим така, че да заключат темата на Иван, доста труд и средства е хвърлил за тази кола. Все пак е първата МК1 с двигател 1,8Т в БГ, ОЦЕНЕТЕ ГО!!!
- leonardo_vd
- Контакти:
- dessident
- Автомобил:
- Двигател:
Какво ще кажеш за този модел.... Не казвам да е точно същия и на същата марка просто давам пример а и предполагам че ще стане за 1ката.
Така като гледам генерацията няма да е по малка от 60мм (вътрешен размер) а до колкото съм разглеждал има не малко фирми които предлагат такива гарнета точно с този входен размер.... (Все пак избора е твоя на мен ми допада
)

Така като гледам генерацията няма да е по малка от 60мм (вътрешен размер) а до колкото съм разглеждал има не малко фирми които предлагат такива гарнета точно с този входен размер.... (Все пак избора е твоя на мен ми допада

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- racing_team_vidin
- Двигател: