ел стъкло-проблем!сваля се на етапи?г3!
ел стъкло-проблем!сваля се на етапи?г3!
преди време се сваляше и вдигаше,без проблем после спря да работи,след моя интервенция сега се вдига и сваля обаче като натисна копчето стъклото се сваля около 10 см за да го сваля до долу трябва да натискам и пускам копчето около 5-6 пъти и при вдигане е така.някой имал ли е подобен проблем?
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
nikolai_an написа:фабричен (д)ефект при голф3
Да може д ае фабричен дефект, но едва ли, то тогава всичко което се скапва по колата трябва д аго наречен фабричен дефект и да правим рекламация

Това става от следното нещо...прецакан датчик на Хол, трябва само да се "препрограмира" и стъклото пак ще възвърне своя комфорт модул

Пишете в търсачката "маджаров" в раздел "сервизи" и той ще отстрани проблема който е възникнал

-
- Автомобил:
- Двигател:
blinder написа:nikolai_an написа:фабричен (д)ефект при голф3
Да може д ае фабричен дефект, но едва ли, то тогава всичко което се скапва по колата трябва д аго наречен фабричен дефект и да правим рекламация![]()
Това става от следното нещо...прецакан датчик на Хол, трябва само да се "препрограмира" и стъклото пак ще възвърне своя комфорт модул![]()
Пишете в търсачката "маджаров" в раздел "сервизи" и той ще отстрани проблема който е възникнал
Е те това ми е интересно как става, на джама и OBD ли има.Те за това на "новото" возилце държах всичко да е с ръчки

emo-gar написа:.........
Е те това ми е интересно как става, на джама и OBD ли има.Те за това на "новото" возилце държах всичко да е с ръчки,ръчица да пипне..
Абе незнам какво има, ако знаех щях сам да си го правя.
Ходих при горепосочения човек, каза ми, че е това което съм написал и го оправи.Сега пиша на вас, ако знаете и можете да си го оправите сами или да потърсите човек който може, просто да не се тюхкате, а да стане по бързо

Ръчица, ръчица ама нали сме си ГЪЗари, треба си копче

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
е по голяма глупост не бях чувал! нищо общо с датчика на Хол и програмиране!emo-gar написа:blinder написа:nikolai_an написа:фабричен (д)ефект при голф3
Да може д ае фабричен дефект, но едва ли, то тогава всичко което се скапва по колата трябва д аго наречен фабричен дефект и да правим рекламация![]()
Това става от следното нещо...прецакан датчик на Хол, трябва само да се "препрограмира" и стъклото пак ще възвърне своя комфорт модул![]()
Е те това ми е интересно как става, на джама и OBD ли има.Те за това на "новото" возилце държах всичко да е с ръчки,ръчица да пипне..
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Датчик на Хол е всеки един датчки, работещ на този принцип. Не бих се учудил и в машинките за ел стъклата да има такъв.
blinder написа:nikolai_an написа:фабричен (д)ефект при голф3
Да може д ае фабричен дефект, но едва ли, то тогава всичко което се скапва по колата трябва д аго наречен фабричен дефект и да правим рекламация

Това става от следното нещо...прецакан датчик на Хол, трябва само да се "препрограмира" и стъклото пак ще възвърне своя комфорт модул

склонен съм да вярвам че проблема може да е от датчика на хол защото същият датчик ми е за смяна,в момента заради него колата ми прекъсва при подаване на газ и доста често гасне .Утре или в неделя ще го сменя този датчик и ще пиша!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”