Здравейте колеги. Преди седмица ми се счупи зегерката на скоростния лост и от тогава първа и втора не влизат по нормалния начин, тръгнах по магазините за авточасти да търся нова зегерка но навсякъде ми казват че нямат, дори и в моргата на италианеца.
Та въпроса ми е от каде аджеба да си намеря тази прословута зегерка???
mod edit: gr_kanev

Проблем със скоростния лост Б3
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем със скоростния лост Б3
Здравейте на всички.
На мен също първа и втора не ми влизат лесно и мисля, че проблема е в тази зегерка.
Къде се намира тя и как мога да я сменя?
Предварително благодаря
На мен също първа и втора не ми влизат лесно и мисля, че проблема е в тази зегерка.
Къде се намира тя и как мога да я сменя?
Предварително благодаря
Ако познаваш някой асансьорен техник,го помоли да ти даде такава зегерка ,защото при асансьорите ползват такива за осите на електромагнитна отбивачка ЕО-5
Re:
vankoni написа:Колега при мен се случи същото това лято на морето, няма намиране на такава зегерка, аз го вързах с телникави проблеми
абсолютно , аз се прибирах от велинград на 1-ва, трета , пета понеже не знаех какво е станало и долните ми се разминаха. Тел или си цепни една обикновена шайба, може и от ламарина да си изрежеш парче , вариянти всякакви
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Re:
К.Одаджийски написа:Търси в магазин за крепежни елементи.От София един приятел ми донесе въпросната зегерка, но магазина не го знам къде е точно. Някъде около моста с лъвовете, но не съм сигурен.
http://www.euroboltbg.com/index.php?o=p ... roups_list
За този май става въпрос? Има какво ли не. Аз взех от там болтове, шайби и гайки за задните тампони. От каталог за автомобили ми ги изровиха пичовете.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
И аз го имам същия проблем но засега се кара кажи речи без проблем . За тази зегерка ли става дума ? http://www.euroboltbg.com/index.php?o=p ... oup_id=305
но няма размер.....
но няма размер.....
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Днешно развитие по темата намерих си зегерка , във http://www.wuerth.bg/index.php?p=kontakt в русенския им клон . Понеже не знаех размер и продавачката се заяде размер та размер си купих две . Зегерката се оказа 8 мм цялата трансплантация със двете ми излезе на 0.24 лв
. Така че има надежда