Здравейте колеги, прочетох много неща във форума, но уви нищо не помогна! Отзад в дясната част на колата в краката на пасажера има вода, но след като тръгне колата_и то навън е сухо, а предния ден е валяло! Какво ли не вадих!?!? колата е ПАСАТ 1,6 90 г. имам и шибидах, там и вода изливах всичко си върви по маркучите!!!
Супер заглавие !
mod edit: gr_kanev

Има вода в краката на пасажера Б3
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Намират се между корите на вратите и самите врати.То е найлон с дунапрен от там ти се пълни. Взимаш хубав як найлон,разлепяш дунапрените от старите найлони,изрязваш новия според формата на дунапрена и лепиш с някое качествено двойнозалепващо тиксо като 3М например. Също така си провери гумите на прозорците. Успех.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж ТОВА
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Найлона е на вратата.
Преди да разваляш, вземи 1-2 шишета с вода, подсуши ако е мокро с гъба, затвори и от вън сипвай на стъклото.
Ако е от найлона, ще тече точно най- ниско между пластмасата и вратата.
Поне при мен беше така- найлона го нямаше, защото един приятел ми сменя задната лайсна, докато аз му вършех друга услуга... и просто е преценил, че от този найлон файда никс...
п.п. без него се пълнеше с много вода.
Преди да разваляш, вземи 1-2 шишета с вода, подсуши ако е мокро с гъба, затвори и от вън сипвай на стъклото.
Ако е от найлона, ще тече точно най- ниско между пластмасата и вратата.
Поне при мен беше така- найлона го нямаше, защото един приятел ми сменя задната лайсна, докато аз му вършех друга услуга... и просто е преценил, че от този найлон файда никс...
п.п. без него се пълнеше с много вода.