group® написа:И двамата сте прави:
- купувача трябва да уточни в последното си ЛС с поръчката, какво точно иска, защото човек, който продава много неща получава много лични и не може да помни кой, какво е питал и иска![]()
- продавача е редно (по всички морални норми и закони) след като рабере, че е станало такова объркване да намери начин да оправи работата. Не е редно да се скатава.
ОФФ: такава тема не мисля, че трябва, защото всеки случай е различен и винаги има дискусия. Ако е една темата (а все пак не се случва толкова често - надявам се и все по-рядко да е) всеки ще отговаря и ще стане мазало. Не винаги нещата са черни и бели.
както написах по горе,преди го бях пиатал за кристалните фарове,а и след като видях,че на са те веднага му писах... Аз също не казвам,че съм написал "Прати ми и кристалните фарове" а само ще взема и фаровете ако ги даваш за 40 лв... Но ясно написо му написах,че тези фарове съм ги платил същия ден,но не ги искам и да каже какво ще правиме.
П.С Взимахте каквото поискате и от,който поискате с куриер,но задължително продавача да отбележи,че може да отворите колета преди да платите... Друго спасение няма... Некоректи има и ще има още много