Още един некорктен "съфорумец" - ejkooо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 20 окт 2008 19:40

group® написа:И двамата сте прави:

- купувача трябва да уточни в последното си ЛС с поръчката, какво точно иска, защото човек, който продава много неща получава много лични и не може да помни кой, какво е питал и иска :idea:

- продавача е редно (по всички морални норми и закони) след като рабере, че е станало такова объркване да намери начин да оправи работата. Не е редно да се скатава.

ОФФ: такава тема не мисля, че трябва, защото всеки случай е различен и винаги има дискусия. Ако е една темата (а все пак не се случва толкова често - надявам се и все по-рядко да е) всеки ще отговаря и ще стане мазало. Не винаги нещата са черни и бели.

както написах по горе,преди го бях пиатал за кристалните фарове,а и след като видях,че на са те веднага му писах... Аз също не казвам,че съм написал "Прати ми и кристалните фарове" а само ще взема и фаровете ако ги даваш за 40 лв... Но ясно написо му написах,че тези фарове съм ги платил същия ден,но не ги искам и да каже какво ще правиме.
П.С Взимахте каквото поискате и от,който поискате с куриер,но задължително продавача да отбележи,че може да отворите колета преди да платите... Друго спасение няма... Некоректи има и ще има още много

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 20 окт 2008 20:29

Е то от другата тема си личи, че човека не е коректен...

Иначе група, идеята ми не беше за тема, а за цял раздел, именно защото при всеки човек случая е уникален. Обаче наистина на тоя етап такива хора са малко...

П.П. С новата версия ше има подфоруми! :) Тогава може ;)

едит: редактирах си мнението, защото обидих човека, а имах в предвид друго...

Последна промяна от Ivailo на Пон 20 окт 2008 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ejkooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ejkooo » Пон 20 окт 2008 22:02

Къв мошенник ве защо други хора до сега не са са оплакали от мене а само тоя който не оточнява какво иска не стига че му давам на супер ниски цени частите и са прай на интересен хайде хора оплаквайте се от мене на които съм продал сума ти работи..... чакам да видим кой друг ще се оплачи.... не пребързвайте с тъпите си коментари

Потребителски аватар
ejkooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ejkooo » Пон 20 окт 2008 22:07

От: lucky7o
До: ejkooo
Пуснато на: Чет Окт 09, 2008 23:44
Заглавие: Re: части Отговорете с цитат на съобщението
няма да стане Evil Мисля,че написах вчера от дясната... Тоест незнам за теб кое е лява (дали мислим еднакво) Wink На мен ми трябва не от шофиорската а от пасажерската
Aко решиш,че може да ми дадеш фаровете за 40 лв,пращай и тях Very Happy
65лв + куриеската в момента мога да си позволя,ако не по на там като събера пари...
Поздрави

ЕТО ТИ И ЛС ЗА КОЕТО ДИГАШ ТОЛКОВА ПАРА

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 20 окт 2008 22:08

Е какво се обиди.Колегата казва неговата версия на случилото се, ти кажи твоята и се разберете и оправете нещата да сте и двамата доволни.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 20 окт 2008 22:16

Stoi написа:Аз лично не бих купил нищо от някой с 38 поста !

И аз не бих купил от колега, който не познавам по един или друг начин :37:

И винаги :!: - карайте ги да отбелязват "да се отвори преди да се плати" или няма да го вземете и ще им го върнат :!: :!:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 20 окт 2008 22:32

ejkooo написа:От: lucky7o

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
ето ти я обявата за фаровете :wink:
понеже си писал 50 лв. колегата ти пиши в ЛС-то Aко решиш,че може да ми дадеш фаровете за 40 лв,пращай и тях Very Happy.

Не те познавам и не съм взимал нищо от теб, т.е. може да си честен и да не сте се доразбрали, но погледнато от наша страна изглежда така :wink:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 20 окт 2008 22:59

ejkooo написа:От: lucky7o
До: ejkooo
Пуснато на: Чет Окт 09, 2008 23:44
Заглавие: Re: части Отговорете с цитат на съобщението
няма да стане Evil Мисля,че написах вчера от дясната... Тоест незнам за теб кое е лява (дали мислим еднакво) Wink На мен ми трябва не от шофиорската а от пасажерската
Aко решиш,че може да ми дадеш фаровете за 40 лв,пращай и тях Very Happy
65лв + куриеската в момента мога да си позволя,ако не по на там като събера пари...
Поздрави

Къде съм написал ОБИКНОВЕННИ ФАРОВЕ ИЛИ ТЕЗИ ОТ КОЛАТА !?!?
НАПИСАХ ЛИ ТИ ПРЕДИ ДА СИ ВЗЕМЕШ ПАРИТЕ,ЧЕ НЕ ГИ ИСКАМ ТЕЗИ ФАРОВЕ?!МОЖЕШЕ ЛИ ДА МИ ВЪРНЕШ ПАРИТЕ ТОГАВА?!НЯМА КАКВО ДА ПИШЕМ ПОВЕЧЕ,НО ТИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ТИ ЩЕ СИ ПРЕ**АН
п.С + това една седмица си неоткриваем колко пъти ти звънях,колко пъти ти писах какво ще правиме? Не казвам,че всеки си излъгал,но в този случай аз съм пре**ан,писах ти да направим нещо ти днес най-после реши,че нямало какво да направиш сам съм си бил виновен, че не съм ти написал за кой фарове точно ставало въпрос! Ми що не си вдигаш телефона бе пич?От кой се криеш? Или от 20 пъти пон един път не го чу? Или нямаш пари да звъннеш и да кажеш абе пич търсил си ме... Немога да ти върна парите дай да мислим нещо друго,по на там да ти ги дам,да ти пратя нещо друго и т.н Ако се беше държал като "мъж" а не като **тка да се криеш,нямаше и да водиме този спор се за 30 лв ще ги продам тея фарове,а и да не ги продам от тези пари нема да забогатея или обеднея

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пон 20 окт 2008 23:16

Ще помоля един катинар,ако е удобно,а и както съм написал в заглавието много правилно от където и да се погледне НЕКОРЕКТЕН ! Ако
си бил към мен такъв ejkooo пък аз не съм прав и несъм ти написал,че нещата не са както трябва още като взех колета.И ако смятатт остналите,че от твоя страна това е коректно поведение да се изтрие целата тема,да даже и мен да ме изтрият от тука.Хаиде на всички със здраве и както каза "Лаладжията" преди да видите за какво НЕ плащайте !
ОК,ако някой от 2-а ви иска да допълва по нещо,драскайте ми лс.-а :wink: mod edit: LILO&STICH

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 21 окт 2008 9:54

отключвам да се изкаже човека

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 21 окт 2008 9:57

LILO&STICH написа:отключвам да се изкаже човека

Нека пише само продавача :!:
... и то с разрешение на проблема! :idea:

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Вто 21 окт 2008 11:31

Нема какво да пише ! На това му се вика селска постановка. В Перник за такова нещо стават тупалки, просто за да не забрави другия път какво е обещал, след това разбира целия град, околните села, ако случая е фрапиращ - разбират в Радомир, Земен и другите части на вселената. Много грубо, ама върши работа. :lol:

Крайно ненужно мнение. Още повече, че пише темата, защо е отключена.
mod edit: group®

Върни се в “ОФФ-Топик - други”