Проект "Външни козметични промени на Поло" малко п
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Проект "Външни козметични промени на Поло" малко п
Първо здрасти на всички сЪфорумници, от околко седмица и нещо се "ровя" из форума и доста ми допадна та имам няколко запитвания.Значи преди 2 седмици си купих Поло 97г 1.0 и искам малко да го "по-наточа" така да се каже ще започна от вън. Мисля да опуша стоповете и да станат черни и много се чудя за мигачите дали да са бели или и тях да опуша, също доста се чудя за джантите мисля или да са 13-ки или 14-ки с ниско профилна гума, за сега това след нова година мисля да му сложа отпред и отзад широки брони и ако може да ме посъветвате за решетката отпред.Съжелявам ако идеята ви се струва т*па и т.н просто съм "зелен" в занаята и точно затова пускам тема за да може По знаещи и виждащи по-добре нещата да утговорят. Благодаря на всички които искажат мнение по-въпроса, когато има резултат ще давам снимки ако искате, можете да видите Полото в "Гаража" в вида в който съм го взел.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Значи замислил съм го така.
Стопове- На първо време ще съм с тези и ще ги опуша черни.
Мигачи- Двоумя се дали да са бели или да опуша и тях.
Джанти-Ако сложа 13-ки ще стой грозно, ако сложа 14-ки нормални ще опира (Аверката ми има същото, но 99г с 14 и и опира в подкалника при завиване на волана до край" а ако сложа 14-ки нископрофилни, трябва много да внимавам по наще "перфектни" улици да не ходя всяка седмица да ги изправят.
Прозорци-Задните 2 ще ги затъмня и задния големия и него.
Просто искам да и придам по спортна визия на колата, но за 1-во време ще е това за по-напред ще има не само външни промени, а и по двигателя.
Стопове- На първо време ще съм с тези и ще ги опуша черни.
Мигачи- Двоумя се дали да са бели или да опуша и тях.
Джанти-Ако сложа 13-ки ще стой грозно, ако сложа 14-ки нормални ще опира (Аверката ми има същото, но 99г с 14 и и опира в подкалника при завиване на волана до край" а ако сложа 14-ки нископрофилни, трябва много да внимавам по наще "перфектни" улици да не ходя всяка седмица да ги изправят.
Прозорци-Задните 2 ще ги затъмня и задния големия и него.
Просто искам да и придам по спортна визия на колата, но за 1-во време ще е това за по-напред ще има не само външни промени, а и по двигателя.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
За да изглежда една кола хубава си иска много пари. С едни черни мигачи, стопове и тъмни стъкла нищо няма да стане
Най-напред събери парички и си купи едни наистина хубави джанти а след тях и едно ниско окачване. Вярно - с това окачване иска много внимаване по пътищата, но няма как
Моя съвет е: не разваляй колата и после да поправяш грешките си. Вместо да съсипваш стоповете и мигачите, купи си други, а тези ги продай на някой

Моя съвет е: не разваляй колата и после да поправяш грешките си. Вместо да съсипваш стоповете и мигачите, купи си други, а тези ги продай на някой

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
За нископрофилните гуми не съм съгласен, доста време карам с 18-ки първо на 35 сега на 40 и все още си се возя по наще улици, но това е един от чаровете на една добре изглеждаща кола. Може де не опушваш нищо и да не сгагаш фолио, щот накланяш "разкрасяването" в друга посока. Сложи му широка броня, други фарове и решетка без емблема. Друго окачване и 15-ки с гума на 195/45 и колата ще промени визията си тотално. Ще караш по-внимателно и ще се оглеждаш за по-големи дупки, но пък за сметка на това ще си КРАСИВ.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако ще затъмняваш стоповете - вземи си един трансперантен спрей - но не прекалявай - една две ръце са напълно достатъчни, след това започва да намалява светлинния поток. А ако не ти хареса лесно се чисрти с кореселин.Т'ва май е по-подходящо за "Направи си сам"
А за джантите - познавам много хора с 6N, които са с 14" и не съм ги чувал да се оплакват от опиране. За 15" вече си трябва по-нисък профил гума.
А за джантите - познавам много хора с 6N, които са с 14" и не съм ги чувал да се оплакват от опиране. За 15" вече си трябва по-нисък профил гума.
- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H
doc_j написа:А за джантите - познавам много хора с 6N, които са с 14" и не съм ги чувал да се оплакват от опиране. За 15" вече си трябва по-нисък профил гума.
Първите ми джанти бяха 14'' с гума 185/60

15'' с гума на 45 си е оптимални вариант за поло, не ме гледайте мен..
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
BoJleH написа:.....не ме гледайте мен..
По-скоро точно обратното... Трябва да те гледа теб .С тия 13ки е смешна картинка... Няма да караш като хамалин и няма да имаш никъв проблем ,нито с гумите ,нито с окачването