Проект "Външни козметични промени на Поло" малко п

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Проект "Външни козметични промени на Поло" малко п

Мнениеот Rad3v » Вто 21 окт 2008 11:32

Първо здрасти на всички сЪфорумници, от околко седмица и нещо се "ровя" из форума и доста ми допадна та имам няколко запитвания.Значи преди 2 седмици си купих Поло 97г 1.0 и искам малко да го "по-наточа" така да се каже ще започна от вън. Мисля да опуша стоповете и да станат черни и много се чудя за мигачите дали да са бели или и тях да опуша, също доста се чудя за джантите мисля или да са 13-ки или 14-ки с ниско профилна гума, за сега това след нова година мисля да му сложа отпред и отзад широки брони и ако може да ме посъветвате за решетката отпред.Съжелявам ако идеята ви се струва т*па и т.н просто съм "зелен" в занаята и точно затова пускам тема за да може По знаещи и виждащи по-добре нещата да утговорят. Благодаря на всички които искажат мнение по-въпроса, когато има резултат ще давам снимки ако искате, можете да видите Полото в "Гаража" в вида в който съм го взел.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 21 окт 2008 11:38

Виж кой може да ти помогне :wink: :arrow: ЦЪК

Потребителски аватар
Rad3v
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Вто 21 окт 2008 11:41

Мерси, но не искам само 1 човек да помогне а повечко да изкажат своето мение за тези неща който съм описал по-горе, аз ще се свържа с този човек и ще го поразпитам и така ;)

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 21 окт 2008 11:42

Зависи каква визия гониш. Иначе 13-14 цолови джанти ще му малеят. Земи си окачване да го посмъкнеш малко............. аа първо кажи каква визия гониш, щото моята гледна точка е малко противоречива с тази за ежедневна КОМФОРТНА употреба :lol:

Потребителски аватар
Rad3v
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Вто 21 окт 2008 11:47

Значи замислил съм го така.
Стопове- На първо време ще съм с тези и ще ги опуша черни.
Мигачи- Двоумя се дали да са бели или да опуша и тях.
Джанти-Ако сложа 13-ки ще стой грозно, ако сложа 14-ки нормални ще опира (Аверката ми има същото, но 99г с 14 и и опира в подкалника при завиване на волана до край" а ако сложа 14-ки нископрофилни, трябва много да внимавам по наще "перфектни" улици да не ходя всяка седмица да ги изправят.
Прозорци-Задните 2 ще ги затъмня и задния големия и него.
Просто искам да и придам по спортна визия на колата, но за 1-во време ще е това за по-напред ще има не само външни промени, а и по двигателя.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 21 окт 2008 12:06

За да изглежда една кола хубава си иска много пари. С едни черни мигачи, стопове и тъмни стъкла нищо няма да стане :37: Най-напред събери парички и си купи едни наистина хубави джанти а след тях и едно ниско окачване. Вярно - с това окачване иска много внимаване по пътищата, но няма как :roll:

Моя съвет е: не разваляй колата и после да поправяш грешките си. Вместо да съсипваш стоповете и мигачите, купи си други, а тези ги продай на някой :wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 21 окт 2008 12:08

За нископрофилните гуми не съм съгласен, доста време карам с 18-ки първо на 35 сега на 40 и все още си се возя по наще улици, но това е един от чаровете на една добре изглеждаща кола. Може де не опушваш нищо и да не сгагаш фолио, щот накланяш "разкрасяването" в друга посока. Сложи му широка броня, други фарове и решетка без емблема. Друго окачване и 15-ки с гума на 195/45 и колата ще промени визията си тотално. Ще караш по-внимателно и ще се оглеждаш за по-големи дупки, но пък за сметка на това ще си КРАСИВ.

Потребителски аватар
Rad3v
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Вто 21 окт 2008 12:12

Мерси за съветите, за сега ще направя много малки промени, а за по-нататак мисля да използвам и вашите идеи :)

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Вто 21 окт 2008 12:27

Ако ще затъмняваш стоповете - вземи си един трансперантен спрей - но не прекалявай - една две ръце са напълно достатъчни, след това започва да намалява светлинния поток. А ако не ти хареса лесно се чисрти с кореселин.Т'ва май е по-подходящо за "Направи си сам"

А за джантите - познавам много хора с 6N, които са с 14" и не съм ги чувал да се оплакват от опиране. За 15" вече си трябва по-нисък профил гума.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 21 окт 2008 12:32

doc_j написа: А ако не ти хареса лесно се чисрти с кореселин...

Коресилина разяжда пластмасата :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Rad3v
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Вто 21 окт 2008 12:37

И аз чух за такав спрей, ако може нещо име и горе доло цена ? Авера на сестра ми каза че може да ми ги затъмни с лак+черна боя, но мисля че с този спрей ще стане по бързо и лесно

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Вто 21 окт 2008 12:37

Stefan написа:
doc_j написа: А ако не ти хареса лесно се чисрти с кореселин...

Коресилина разяжда пластмасата :!: :!: :!:

Ми.... на моите мигачи нищо не им стана... освен ако 6N не са започнали да ги правят с некадърна пластмаса.

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Вто 21 окт 2008 13:10

doc_j написа:А за джантите - познавам много хора с 6N, които са с 14" и не съм ги чувал да се оплакват от опиране. За 15" вече си трябва по-нисък профил гума.

Първите ми джанти бяха 14'' с гума 185/60 :lol: Та подобни балони си опират здравата при пълен ляв и десен. Бях протрил подкалниците яко.
15'' с гума на 45 си е оптимални вариант за поло, не ме гледайте мен..

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Вто 21 окт 2008 13:17

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 21 окт 2008 13:31

BoJleH написа:.....не ме гледайте мен..

По-скоро точно обратното... Трябва да те гледа теб .С тия 13ки е смешна картинка... Няма да караш като хамалин и няма да имаш никъв проблем ,нито с гумите ,нито с окачването ;) Ако това обаче е поредната тема за затъмняване на мигачите и стоповете със спрей........... :arrow:

Върни се в “Оптичен тунинг”