Rado евала брат(и на сички съпричастни с мнението му де)така скоро ще се оправим,бъди ПЪРВ това е важното...
Не може да се осъди някой заради страстта му кум нещо,това е нещо необяснимо и нелогично....както вие сте фенове на

така има и фенове на други неща,просто това ме е грабнало като малък и оттогава все е така,лошото е че според някой се делим на НИЕ и ВИЕ,това е най тъжното...
Карам мотор от доста отдавна както казах,карал съм и продължително време в друга държава където положението съвсем не бе така незнам защо,някой спомена манталитет,друг възпитание...
Аз карам доста спокойно,е не казвам че спазвам всичко,но не мисля и че някой от вас кара с 50 в града,но има хора които те предизвикват да го правиш нарочно наистина и това са хората с горе споменатото мнение...
Така:карам си по моста на захарната със 70 в лявото платно което е свободно,изведнъж някакъв фен без мигач се престроява пред мен и аз му свирнах за да ме види, е добре ама понеже не можех да спра че бяхме двама пича реши че трябва да ме изблъска в насрешното от другата страна на мантинелата НАРОЧНО и си останах там добре че хората ме видяха и ми направиха път,добре какво трябваше да направя,ние война ли водим какво ли,трябваше да спра и да го набием ли за да може после и да казват че мотористите се заяждат....НЕ така не се прави
тук манталитета на повечето хора е Я СЪМ ПО ГОУЕМ и е тва си е....
Тук разбира се не визирам мотористите по потник,черни очила и джапанки и мацка с къса пола отзад,викаш му здрасти сочиш му каската а той се подсмихва и те гледа умно сякаш му белиш яйце и му даваш черупката
ПРАВЯ ЕВАЛА на хората които ми правят път по задрЪстванията и не правят разсъжденя от типа:Я НЕМА А МИНЕМ АМА И ОН НЕМА А МИНЕ...
Ако не карате мотор поне не пречете на другите да го правят!!!Не казвам товаза да се заяждам а за да може някой хора да разберат че шофирането не е мерене на пишки кой ще мине пръв
Ако всички расъждаваха като колегата ZARO

може би черната хроника щеше е поне малко с по млако жертви наистина