Как мога и въобще мога ли да приспособя от ония малките МП3 с УеСби да ми свири в колата и като излизам да го откача и да не се притеснявам , че ще ми откраднат поредният касетофон ??
Писна ми да купувам касетофони....и да ми ги крадат ...макар и без панели....
Никога няма да ни вземат в Европейския съюз ...бесен съм от безпомощността ми в такъв случай...
Как да поставя мр3 с usb в колата ?
На страия голф така му бях направил музиката. Имах усилвателче 4х22W на 2 Ома, със 7 канален еквалайзер. бях си ги скрил под волана , имаше едно отделение за документи, все едно няма касетофон в колата.
имах си 4 колони и само едно кабелче ми стърчеше в жабката с жак 3,5 мм. Включвах си МП3 пплейера и беше супер. Само може и някакъв предусилвател, 2х3W примерно, защото плейера е слабичък , а усилвателя ми беше крайно стъпало , без потенциометър за усилване. и дори на мах усилено плейер-а свиреше слабичко. Успех.

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ето тук е обсъждана подобна идея:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=10316
местя в "аудио-форума"
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=10316
местя в "аудио-форума"
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Трансмитера ще свали много качеството FM стерео е до 15 кHz.
И аз мисля да почвам подобен проект с усилвател и вградени копчета за управление по таблото на мястото на свободните бутони в автомобила.
Аз пък имам големи USB флашове и си търся нещо с малки размери, което да се вгради в таблото и да чете USB флаш и захранва с аудио сигнал след това усилвателя.
Ще е много фенско от някаде само ти стърчи USB конектор бучиш и газ
Ако пък въпросното устройство има и FM радио ще е супер.
Номера е нищо по вътрешността на автомобила да не издава наличието на аудио система
И аз мисля да почвам подобен проект с усилвател и вградени копчета за управление по таблото на мястото на свободните бутони в автомобила.
Аз пък имам големи USB флашове и си търся нещо с малки размери, което да се вгради в таблото и да чете USB флаш и захранва с аудио сигнал след това усилвателя.
Ще е много фенско от някаде само ти стърчи USB конектор бучиш и газ

Ако пък въпросното устройство има и FM радио ще е супер.
Номера е нищо по вътрешността на автомобила да не издава наличието на аудио система

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”