проблем сс скоростите голф 3
-
chakal012
- Автомобил:
- Двигател:
проблем сс скоростите голф 3
колеги скоростите ми нещо харкат жсеки пат когато включвам на втора хьрка и ако е по барзо и на трета искам да попитам кое е по добре да се отремонтира старата котия или да си взема една втора рака от некоя морга голфа ми е 3 2литра 16v
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
А другите предавки как са? Случва ли се да хъркат и те?
Ако да- възможно е проблема да е в съединителя (помпите)
Ако са само тези двете- синхронизатори.
Относно въпроса как е по-добре: ремонт или от морга- за мен въпроса е ясен! Аз ще ремонтирам, защото не знам какви лай*а ще ми се паднат от моргата.
Но повечето колеги предпочитат втора ръка, защото е по-бързо, по-евтино и с по-малко нерви. (поне в началото)
Ако да- възможно е проблема да е в съединителя (помпите)
Ако са само тези двете- синхронизатори.
Относно въпроса как е по-добре: ремонт или от морга- за мен въпроса е ясен! Аз ще ремонтирам, защото не знам какви лай*а ще ми се паднат от моргата.
Но повечето колеги предпочитат втора ръка, защото е по-бързо, по-евтино и с по-малко нерви. (поне в началото)
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
няма за какво и при мен е така,като тръгна да включа 2 изхърка,ама аз си усиля мизукатаvlado1981 написа:Това голям проблем ли е, на мен само втора ми хърка и то като е студена колата. Сериозно ли е или да не се притеснявам?

-
vlado1981
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:няма за какво и при мен е така,като тръгна да включа 2 изхърка,ама аз си усиля мизукатаvlado1981 написа:Това голям проблем ли е, на мен само втора ми хърка и то като е студена колата. Сериозно ли е или да не се притеснявам?.Говорих с 1 приятел каза,че нямало проблем.При мен е само като включа 2 предавка,другите влизат като пирон в кисело млЕко
същото е и при мен
-
bzzzzzzzzzz
- Автомобил:
- Двигател:
при мен е не точно хъркане,а като включа 1 предавка бързо имам чувството че ще ми падне скоростната кутия,е има и малко хъркане де
но е за мн кратък момент,а 3 предавка ми се включва трудно.С другите нямам проблем.Като заговорихме за синхронизатели,на 1 предавка има ли защото някой ми каза че няма,а други ми казват виж си маслото и ако трябва го смени или долей и сичко ще се оправи
Колега извиниме че ти ползвам темата за собствени облаги
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
bzzzzzzzzzz написа:при мен е не точно хъркане,а като включа 1 предавка бързо имам чувството че ще ми падне скоростната кутия,е има и малко хъркане дено е за мн кратък момент,а 3 предавка ми се включва трудно.С другите нямам проблем.Като заговорихме за синхронизатели,на 1 предавка има ли защото някой ми каза че няма,а други ми казват виж си маслото и ако трябва го смени или долей и сичко ще се оправи
![]()
За маслото - да.Всичките степени са синхронизирани,само задната няма.
С кой мотор си? Лостовите системи на VW дават проблеми,освен това може и превключвателя вътре да прави проблеми.Почни с маслото.
-
bzzzzzzzzzz
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”