Pro Ceed Vs Сироко, коментари
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Pro Ceed Vs Сироко, коментари
Така е, след като киа пуснаха про сийда фв му извадиха реплика демек сироко 

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Новото VW Scirocco вече в България!!!
rosy написа:Така е, след като киа пуснаха про сийда фв му извадиха реплика демек сироко

Cherepaha написа:готска е ...
ама тоя интериор от Г5 разваля готската колица ...
Г6 излезе вече, те интериора на Г5 му турили ...
Само таблото е от EOS.

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Айде обясни ми къде по-точно видя прилика? Сигурно в задния прозорец? Или в страничните прозорци? Или в багажника? Или в стоповете? Или в предницата? Или в цената? Или в екстрите и двигателите?
Единственото общо на двете коли е, че са купе-хечбек. После Scirocco е модел на 34 години, тогава KIA не са били замислени още

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin написа:...
Всъщност според мен е притеснителен факта, че редактор на не знам колко си медии не знае кога е основана киа, но това няма никакво значение

Готино е сирокото

rosy написа:Kingpin написа:...
Всъщност според мен е притеснителен факта, че редактор на не знам колко си медии не знае кога е основана киа, но това няма никакво значение![]()
Готино е сирокото
ми да го светнем тогава

1944 година почват с колела

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:как може да сравнявате VW с KIA ..хаха НЯМА хубава корейска кола има такива дето са що годе прилични, сиида и още два три модела от 50 примерно ...и причината да са читави е че струват колкото някой европейски модели ..... и така единствената причина да си купиш корейска кола-цената отпада ....
Не съм съгласен... Могат да се сравняват, и още как. KIA/HYUNDAI са близо до това, което БЕШЕ VW по времето на костенурката и Т1 - народна кола. C'eed е голям удар на корейците в момента, заслужил дори и уважението на въпросните Top Gear. А следващото поколение ще е още по-качествено и опасно като конкуренция за VW. Много добре помня какво беше KIA преди 10г, и какво е сега. Не ми се мисли какво ще е след още 10г, ако продължават в същия дух.
Искам да отбележа, че не съм фен на КИА, но просто такива са фактите в момента. А Scirocco-то на мен лично много ми харесва (с изключение на таблото). Единственият недостатък за мен е, че ESP не се изключва напълно, което си е сериозен повод за размисъл...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хан така,при Киата е възможноACCELERATOR написа:Tyan написа:как може да сравнявате VW с KIA ..хаха НЯМА хубава корейска кола има такива дето са що годе прилични, сиида и още два три модела от 50 примерно ...и причината да са читави е че струват колкото някой европейски модели ..... и така единствената причина да си купиш корейска кола-цената отпада ....
Не съм съгласен... Могат да се сравняват, и още как. KIA/HYUNDAI са близо до това, което БЕШЕ VW по времето на костенурката и Т1 - народна кола. C'eed е голям удар на корейците в момента, заслужил дори и уважението на въпросните Top Gear. А следващото поколение ще е още по-качествено и опасно като конкуренция за VW. Много добре помня какво беше KIA преди 10г, и какво е сега. Не ми се мисли какво ще е след още 10г, ако продължават в същия дух.
Искам да отбележа, че не съм фен на КИА, но просто такива са фактите в момента. А Scirocco-то на мен лично много ми харесва (с изключение на таблото). Единственият недостатък за мен е, че ESP не се изключва напълно, което си е сериозен повод за размисъл...

Отделно,пинг-понг си е фен на ФВ-о като повечето от нас.Обаче,да го питам,откъде толкова сигурен ,че Киа било дърво и тем подобни?Може би оттова,че цената падала след 3 годинки,или че след тея годинки немязала на нищо

Отиди и покарай дизеловия агрегат,па дай да седнем да си говорим,или пак ще почнеш да ги плещиш: "в кой клас била Киа и в кой ФВ"

Слез от 2-та малко да ти се отворят очите,че тея статии ти изпиха мозъка

Тиане,и ти ,и ти

п.п.
Айде пишете си по темата

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
голям удар е, защото се прави в Европа и се продава за европейски пари ...
изобщо цялата дилема много прилича на Соя VS Риъл Свинско ....всеки да си преценява какво да яде и купува, но моля никой да не се опитва да ме убеди, че Нео по Яки от Сони примерно.....относно Топ Гиър я па да видим Кларксън кога ще си купи Киа ...... това че народа масово няма лев за качествени автомобили е отделен въпрос ..... в тоя ред на мисли ако искаш спорт компакт и можеш да си позволиш Сироко не виждам как някой ще предпочете Киа .... все едно да мога да си позволя Гаярдо и някой да ми убяснява колко е яко Хюндай Купе ..... пфу

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:
Отделно,пинг-понг си е фен на ФВ-о като повечето от нас.Обаче,да го питам,откъде толкова сигурен ,че Киа било дърво и тем подобни?Може би оттова,че цената падала след 3 годинки,или че след тея годинки немязала на нищо![]()
Отиди и покарай дизеловия агрегат,па дай да седнем да си говорим,или пак ще почнеш да ги плещиш: "в кой клас била Киа и в кой ФВ"![]()
Слез от 2-та малко да ти се отворят очите,че тея статии ти изпиха мозъка![]()
![]()
Тиане,и ти ,и ти![]()
п.п.
Айде пишете си по темата
Чакай ся, аз си казвам личното мнение. Мене корейските фъшкии не ме кефят, щото крадат (или поне доста крадоха преди), направиха си кинтите и сега пускат малко по-добри коли. Не ме кефят, щото се продават заради яката гаранция. А гаранция от 7 години може да де компания, която има доста резервни части в излишък

Да не говориме, че беше с чиста имитация на дърво, пластмасова. Освен това флагман на марка, която претендира за хубава, да струва 80 бона и да няма една проста навигация е направо смешно.
За т'ва разграничавай личното мнение от професионалното. Мене корейските коли не ме кефят и точка. Ся ше видиме тоя Genesis Coupe дали ще струва, белким си променя мнението...

Май темата беше за друго, а модовете я разводняват

П.П.: не се сещам някога Top Gear да са казали хубава дума за KIA или Hyundai. Камо ли Джеръми, който откровенно ги плюе

http://www.youtube.com/watch?v=J3oGj_2v9SI
http://www.youtube.com/watch?v=Zl5XHfjC ... re=related
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”