Pro Ceed Vs Сироко, коментари

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Pro Ceed Vs Сироко, коментари

Мнениеот rosy » Сря 29 окт 2008 13:59

Така е, след като киа пуснаха про сийда фв му извадиха реплика демек сироко mhihi

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Re: Новото VW Scirocco вече в България!!!

Мнениеот Kingpin » Сря 29 окт 2008 14:04

rosy написа:Така е, след като киа пуснаха про сийда фв му извадиха реплика демек сироко mhihi

:woooow: :woooow:

Cherepaha написа:готска е ...

ама тоя интериор от Г5 разваля готската колица ...

Г6 излезе вече, те интериора на Г5 му турили ...

Само таблото е от EOS. :wink: Седалките и корите на вратите са изцяло нови :wink:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 29 окт 2008 14:09

Kingpin написа::woooow: :woooow:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 29 окт 2008 14:14

rosy написа:
Kingpin написа::woooow: :woooow:

Изображение
Изображение

Айде обясни ми къде по-точно видя прилика? Сигурно в задния прозорец? Или в страничните прозорци? Или в багажника? Или в стоповете? Или в предницата? Или в цената? Или в екстрите и двигателите?

Единственото общо на двете коли е, че са купе-хечбек. После Scirocco е модел на 34 години, тогава KIA не са били замислени още :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Сря 29 окт 2008 14:24

Едвали ще ти обясни..... :lol:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 29 окт 2008 14:37

Kingpin написа:...

Всъщност според мен е притеснителен факта, че редактор на не знам колко си медии не знае кога е основана киа, но това няма никакво значение :lol:
Готино е сирокото :!:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 29 окт 2008 14:45

Напротив, знам. А ти май не знаеш от кога KIA правят АВТОМОБИЛИ, а не рами за мотори :lol: :lol: :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 29 окт 2008 14:47

rosy написа:
Kingpin написа:...

Всъщност според мен е притеснителен факта, че редактор на не знам колко си медии не знае кога е основана киа, но това няма никакво значение :lol:
Готино е сирокото :!:

ми да го светнем тогава :)
1944 година почват с колела :) от 1952 правят коли и камиони

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 29 окт 2008 15:44

как може да сравнявате VW с KIA ..хаха НЯМА хубава корейска кола има такива дето са що годе прилични, сиида и още два три модела от 50 примерно ...и причината да са читави е че струват колкото някой европейски модели ..... и така единствената причина да си купиш корейска кола-цената отпада ....

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 29 окт 2008 16:08

Tyan написа:как може да сравнявате VW с KIA ..хаха НЯМА хубава корейска кола има такива дето са що годе прилични, сиида и още два три модела от 50 примерно ...и причината да са читави е че струват колкото някой европейски модели ..... и така единствената причина да си купиш корейска кола-цената отпада ....

Не съм съгласен... Могат да се сравняват, и още как. KIA/HYUNDAI са близо до това, което БЕШЕ VW по времето на костенурката и Т1 - народна кола. C'eed е голям удар на корейците в момента, заслужил дори и уважението на въпросните Top Gear. А следващото поколение ще е още по-качествено и опасно като конкуренция за VW. Много добре помня какво беше KIA преди 10г, и какво е сега. Не ми се мисли какво ще е след още 10г, ако продължават в същия дух.
Искам да отбележа, че не съм фен на КИА, но просто такива са фактите в момента. А Scirocco-то на мен лично много ми харесва (с изключение на таблото). Единственият недостатък за мен е, че ESP не се изключва напълно, което си е сериозен повод за размисъл...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 29 окт 2008 16:16

ACCELERATOR написа:
Tyan написа:как може да сравнявате VW с KIA ..хаха НЯМА хубава корейска кола има такива дето са що годе прилични, сиида и още два три модела от 50 примерно ...и причината да са читави е че струват колкото някой европейски модели ..... и така единствената причина да си купиш корейска кола-цената отпада ....

Не съм съгласен... Могат да се сравняват, и още как. KIA/HYUNDAI са близо до това, което БЕШЕ VW по времето на костенурката и Т1 - народна кола. C'eed е голям удар на корейците в момента, заслужил дори и уважението на въпросните Top Gear. А следващото поколение ще е още по-качествено и опасно като конкуренция за VW. Много добре помня какво беше KIA преди 10г, и какво е сега. Не ми се мисли какво ще е след още 10г, ако продължават в същия дух.
Искам да отбележа, че не съм фен на КИА, но просто такива са фактите в момента. А Scirocco-то на мен лично много ми харесва (с изключение на таблото). Единственият недостатък за мен е, че ESP не се изключва напълно, което си е сериозен повод за размисъл...
хан така,при Киата е възможно :wink:

Отделно,пинг-понг си е фен на ФВ-о като повечето от нас.Обаче,да го питам,откъде толкова сигурен ,че Киа било дърво и тем подобни?Може би оттова,че цената падала след 3 годинки,или че след тея годинки немязала на нищо :roll:
Отиди и покарай дизеловия агрегат,па дай да седнем да си говорим,или пак ще почнеш да ги плещиш: "в кой клас била Киа и в кой ФВ" :lol:

Слез от 2-та малко да ти се отворят очите,че тея статии ти изпиха мозъка mhihi mhihi mhihi

Тиане,и ти ,и ти :lol:

п.п.

Айде пишете си по темата :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 29 окт 2008 16:28

голям удар е, защото се прави в Европа и се продава за европейски пари ... ;) изобщо цялата дилема много прилича на Соя VS Риъл Свинско ....всеки да си преценява какво да яде и купува, но моля никой да не се опитва да ме убеди, че Нео по Яки от Сони примерно.....относно Топ Гиър я па да видим Кларксън кога ще си купи Киа ...... това че народа масово няма лев за качествени автомобили е отделен въпрос ..... в тоя ред на мисли ако искаш спорт компакт и можеш да си позволиш Сироко не виждам как някой ще предпочете Киа .... все едно да мога да си позволя Гаярдо и някой да ми убяснява колко е яко Хюндай Купе ..... пфу

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 29 окт 2008 16:31

LILO&STICH написа:
Отделно,пинг-понг си е фен на ФВ-о като повечето от нас.Обаче,да го питам,откъде толкова сигурен ,че Киа било дърво и тем подобни?Може би оттова,че цената падала след 3 годинки,или че след тея годинки немязала на нищо :roll:
Отиди и покарай дизеловия агрегат,па дай да седнем да си говорим,или пак ще почнеш да ги плещиш: "в кой клас била Киа и в кой ФВ" :lol:

Слез от 2-та малко да ти се отворят очите,че тея статии ти изпиха мозъка mhihi mhihi mhihi

Тиане,и ти ,и ти :lol:

п.п.

Айде пишете си по темата :wink:

Чакай ся, аз си казвам личното мнение. Мене корейските фъшкии не ме кефят, щото крадат (или поне доста крадоха преди), направиха си кинтите и сега пускат малко по-добри коли. Не ме кефят, щото се продават заради яката гаранция. А гаранция от 7 години може да де компания, която има доста резервни части в излишък :lol: :lol: Не ме кефят на дизайн, тъпи са ми. Не ме кефят в интериора. Няма корейска кола в която да съм се качил и да ми е харесала. Имай предвид, че съм карал почти всички масови Hyundai и KIA. Пример давам с Grandeur (т'ва най-голямото на Hyundai, дето струва 80 бона). Вътре беше меко казано тъп. Да не говориме, че беше почти чисто нов, а пластмасите вече тракаха. Да не говориме, че има един ефектен трим, дето минава по вратите и се смесва с таблото отпред. Обаче като затвориш вратата имаше 1 см разминаване :shock

Изображение

Да не говориме, че беше с чиста имитация на дърво, пластмасова. Освен това флагман на марка, която претендира за хубава, да струва 80 бона и да няма една проста навигация е направо смешно.

За т'ва разграничавай личното мнение от професионалното. Мене корейските коли не ме кефят и точка. Ся ше видиме тоя Genesis Coupe дали ще струва, белким си променя мнението... :wink:

Май темата беше за друго, а модовете я разводняват :twisted:

П.П.: не се сещам някога Top Gear да са казали хубава дума за KIA или Hyundai. Камо ли Джеръми, който откровенно ги плюе :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=J3oGj_2v9SI

http://www.youtube.com/watch?v=Zl5XHfjC ... re=related

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 29 окт 2008 16:43

дам,коли нисък клас в случая :lol:

п.п.

горе ацелератора ти писа някои неща :wink:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 29 окт 2008 17:21

Kingpin написа:Мене корейските коли не ме кефят и точка.

ми щото ги сравняваш с VW... Ама като започнеш да ги сравняваш с истинската им конкуренция - Форд, Орел, Фиат, Рено и пр. ше почнат да те кефат ....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”