Джентълмени, направих някои неща по колата, още не съм приключил, но да драсна, може на някой да му е полезно.
1. Смених темп. датчик - вече сутрин си пали перфектно и не е като преди - от него е било.
2. Смених масло скоростна кутия
3. Смених маслото на мотора и съм доволен много от човека - евала му правя! Вече само там ще ходя - няма да пускам повече инфо, да не ми стане комерс мнението
4. Смених спирачна течност - пак от същия пич.
5. Копче за странични огледала - 53 лв.
6. Придрусването ще го решавам с тампони на двигателя - малко неприятно се изненадах от цената - 2 тампона по около 75 лв. и третия е 100 лв.
7. Поръчах и гарнитура, че изпуска малко масло - иначе двигателя отдолу няма капчица, което си е добра новина
8. Пастирах колата - добре стана
9. Изскочи сериозен проблем с предпазната кора

- тук ще ви искам мнение! Нека някой, който има като моя Голф да каже черно на бяло - имам ли цяла кора, която да покрива двигателя?!?! Момчето, което ми ремонтира колата каза, че трябва да е от две части - една отпред и след нея се закача друга, която покрива мотора. Като беше под колата, каза че ясно се виждат щипките за втората - голямата кора. В същото време, там откъдето поръчвам части ми твърдят че няма такова нещо?! Имало само за дизелови мотори цяла кора, за мен -не. И ми казват, че и в програмата им не им излизало нищо... Не е болка за умиране, но съм тръгнал да правя доста неща и искам всичко да ми е ясно. Благодаря предварително на отзовалите се!