chefito написа:добре бе....стига с тия 7години...хората казват 7 значи са 7...по същата логика и 2 са си 2....ако става въпрос за лъжи....

chefito написа:добре бе....стига с тия 7години...хората казват 7 значи са 7...по същата логика и 2 са си 2....ако става въпрос за лъжи....
Tyan написа:туко що видях че най бързият про Сиид вдига 100 за 10.1 секунди ....... как ще живея с толкова бавна кола бре ..........говоря сериозно ...то аз съм изврътен и не съм обективен точно с това си мнение, но как подяволите 140 коне мотор не може да свали под десет секунди .... потресен съм
Tyan написа:туко що видях че най бързият про Сиид вдига 100 за 10.1 секунди ....... как ще живея с толкова бавна кола бре ..........говоря сериозно ...то аз съм изврътен и не съм обективен точно с това си мнение, но как подяволите 140 коне мотор не може да свали под десет секунди .... потресен съм
LILO&STICH написа:чефи,няма лъжи момко.Всичко се подменя гаранционно в тези 7 годинки или 150к.
на кола на 50к и сменят съединителя гаранционно.Подменят музиката гаранционно ,подменят всичко което им излезе по сервизните бюлетини.И не те чакат да им ревнеш(ако знаеш де),ами ти се обаждат по телефона и те поканват да ти подменят часта или елемента.Единствения недостатък ,че верно им е малка сервизната база.Не е като на хюндай,но и на това му е намерен трика
хоп,те писали преди мен
vladtod® написа:LILO&STICH написа:чефи,няма лъжи момко.Всичко се подменя гаранционно в тези 7 годинки или 150к.
на кола на 50к и сменят съединителя гаранционно.Подменят музиката гаранционно ,подменят всичко което им излезе по сервизните бюлетини.И не те чакат да им ревнеш(ако знаеш де),ами ти се обаждат по телефона и те поканват да ти подменят часта или елемента.Единствения недостатък ,че верно им е малка сервизната база.Не е като на хюндай,но и на това му е намерен трика
хоп,те писали преди мен
Ще сменят ли шарнир,разхлопана рейка,биалети и тем подобни без пари ?
Щото на мен ми казаха гаранцията покрива проблем с мотора,всичко друго си го разбил сам .Сменя се антифриза на 4-на цена защото ако се прецака водната помпа няма гаранция и тем подобни простотийки.Ако без гаранция колата беше на 1/3 от стойността и бих си я взел а не да ме цакат със космически цени за всичко.Жив ташак са новите коли,който ми каже по-добре нова лада от колкото 10 год. голф или квото и да е ,ебем ти.......
vladtod® написа:Ще сменят ли шарнир,разхлопана рейка,биалети и тем подобни без пари ?
Rabbit_TDI написа:chefito написа:добре бе....стига с тия 7години...хората казват 7 значи са 7...по същата логика и 2 са си 2....ако става въпрос за лъжи....
-то да кажеш че на ФВ гаранционното обслужване е приказка
Да не говорим ,че си имат и фабрични дефекти редовно
Предполагам колегата има предвид т.н. "отстраняване на фабричен дефект"connor cane написа:Какво ти подменят по музиката точно, че не схванах?
И как ти се обаждат точно - звънкат ти и ти казват: "Абе пич, ела да ти сменим туй-онуй по колицата, че майсторетките тука нямат работа, а и сме натрупали на склад много резервни части"?![]()
Не го разбирам някак си това.
Може би тия неща са ти ги казали, че са така, ама като опреш да ти ги правят и признават за гаранционни - пак постни мнение да кажеш как е било.
дам,обаждат ти се след като в сервизния бюлетин са им дали номера на шасита които са происведени през този период применрно.и на тях е монтиран определен чарк;детаил и там каквото са пуснали в бюлетина,сега и пример ще ти дам,че едва ли си виждал подобно нещоrestless написа:Предполагам колегата има предвид т.н. "отстраняване на фабричен дефект"connor cane написа:Какво ти подменят по музиката точно, че не схванах?
И как ти се обаждат точно - звънкат ти и ти казват: "Абе пич, ела да ти сменим туй-онуй по колицата, че майсторетките тука нямат работа, а и сме натрупали на склад много резервни части"?![]()
Не го разбирам някак си това.
Може би тия неща са ти ги казали, че са така, ама като опреш да ти ги правят и признават за гаранционни - пак постни мнение да кажеш как е било.
Примерно оказва се че някаква панта дефектира по-често отколкото е нормално - фирмата решава и прави замяна на частта за своя сметка.
Или сменя биоса на компа.
Или ако някакъв детайл от интериора се окаже че се олюпва на втората година се заменя със същия но с по-трайно покритие, не че на 5-те им сменят люпищите се пластмаси![]()
Корейците се опитват да правят прилични коли на невисока цена. Това което докара ФВ на върха и откъдето те упорито се опитват да си отидат последните години - тикат се в премиум сегмента. Лошо нема, само дето задаващата се рецесия ще удари точно там
restless написа:
VW is unique among auto stocks, having risen in value by over 77% in the past year, while most other automotive stocks have been plummeting during the recent financial crisis. PSA/Peugeot-Citroen is down by almost a quarter of its value this year, and GM's stock fell last month to single digits, trading at prices it had not seen since the 1950s.
VW Briefly Surpasses Exxon as World's Biggest Company
VW briefly became the world's largest company by market capitalization today when its stock shot up to over 1,000 euros in intra-day trading on the Frankfurt stock market.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Burner_inc и 31 госта