P.S.Мечтая си за деня в който ще се "набутам" с покупката на ено смотано Сироко дето даже няма 4 врати и кат хода на роднините на сватба ще ми се смят ,че трябва да стана за да слезне майка ми

Rabbit_TDI написа:rosy бръщолевиш пълни тъпотий.От къде ти дойде ,че имиджов модел и "fun" модел трябва да струва 100 000 евро
rosy написа:. Също така не мога да приема определението за Сироко като когато тръгнеш от т.А към т.В нарочно минаваш през т.С, за да може да покараш повече. Целта на този вид автомобили е да се кефиш...
wili98 написа:хайде моля стига глупости...
п.п. Да си видял лоша дума от топгиър за астон мартин.. защо ли? сигур са безпристрасни,.....
Tyan написа:Аз с моето навъртам по 5000 км годишно напълно безмислени км ..от точка А-Б-Ц-Д-Е-Г ....просто за да се возя ...без никаква причина воден единствено от удоволствието от карането .... ставам в събота, виждам че е слънчево ..отивам на бензиностанцията .... пълня до горе и просто тръгвам нанякъде... карам по пътя изоставен ..виждам изоставена къща
http://vwclub.bg/~tyan/scir/27042008/DSC00054.jpg
...снимам се ... и продължавам да карам ...и така колкото свободно време имам.....
wili98 написа:Топ гиър какво па общо могат те да оценяват..
Топ гиър да оценяват реално коли..
Да могат да оценяват мурселаго срещу кьонингзаг... и може и да изглеждат компетентни защото никога няма да караме таквиз автомобили.. да ги сравним...
как може човек който е карал 600-700 коня супер кар.. да даде оценка за ежедневна семейна кола.. и тя да е актуална...
хайде няма нужда....
Може да са религия... ама заради това вече почти не са автомобилостроител.. тез сънародниците на топгиър...
п.п. Да си видял лоша дума от топгиър за астон мартин.. защо ли? сигур са безпристрасни,.....
niikoo_1 написа:.... но аз си задава следния въпрос, защо подяволите да спестя 3хил. лв. като си купувам КИА, като по-добре да ги дам тези пари и да си взема да речем: Астра, Аурис, Лансер, Леон, Фокус.
Питам защо
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: hooligan_sk и 39 госта