Мнение за Фиат Браво 1,9 jtd,105к.с.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: Мнение за Фиат Браво 1,9 jtd,105к.с.
sasho_mf написа:Колеги ,жена ми е харесала въпросния автомобил но аз не съм чувал нищо за него като двигател и изобщо що за автомобил е това .2000 година е с климатик и кожен салон.Всяко мнение ще ми е от полза.Особенно от тези който знаят нещичко за този двигател дали е комон рейл или обикновен турбо дизел.Дали е надежден и всичко друго.
Здравей колега, дати напиша и аз мойте впечатления от на сестра ми бравото JTD-105к.с.99г....
Като цяло и аз много не харесвам фиат заради склонноста има да се чупят лесно,но така или иначе сестрами си хареса такава и такава и намерих и си я купи.
Започвам с хубавите страни на колата
1.Специално JTD е превъзходен двигател с комън-реал система,изключително тих(моето ТДИ е доста по-шумно

2.Спирачките на тази кола са адски добри и чувствителни като се има в предвид че е ис АБС-че колата.
3.Много стабилна и маневрена количка,което за града си е яко
4.Климатроника е другото хубаво в тая кола.
Сега да напиша и за негативите поне според мен като гледам да съм обективен в написаното:
1.Силно пластмасов интериор,който особено през зимния сезон доста скърца и дразни
2.Както писах по-горе колата е доста стабилна,но и вози много твърдо.Изпълнението Bravo GT каквото е и нашето е мисля с по-твърдо окачване от другите и в съчетание с фабичните 15'' джанти с нископрофилни гуми допринасят за още по-твърдата возия.
3.Предницата е доста нежна и трябва дасе пази много,а и се сменя само комплект носачи с всички чарколаци прикачени към него в комплект,несе продават по отделно шарнири,тампончета и т.н. като на голфа примерно.Сестрами я кара повече от 10х.км без дасе е разхлопало нищо откакто я е купила,но и сия пази такаче..

4.На JTD двигателя дебитомера дава фира като станат на 10-на г.
Извода за мен е един: колата за жена която ще кара предимно само в града и по задръстванията и тесните градски улици с ограничени паркоместа е ИДЕАЛНА .В никакъв случай недей да взимаш Браво със стария мотор ТД75 или ТД 100к.с.

И пак казвам че едно от най-хубавите неща в колата е двигателя JTD

- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”