Вземаш малко грес и смазваш бравичката , а след нея и желязото за което тя се захваща.
При меня това спря всякакво скърцане
Скърцане от вратата на GOLF 4
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
Re: Така
mufin написа:Вземаш малко грес и смазваш бравичката , а след нея и желязото за което тя се захваща.
При меня това спря всякакво скърцане
да май ще е от това и аз от скоро имам г4 и има същия проблем и като го смазах поизчезна но като натиснеш спирачки тропането си остана
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един съвет от мен. Пробвай да обездвижиш всичко на мястото което те съмнява. А относно врата пробвай да я натиснеш с една ръка или да я подпреш с нещо, така че да се изпъне. Според мен това е най правилният начин да намериш какво скърца. Ако е отвътре на вратата съвета ми е да не го закачаш, че после да ти свири "оркестър канари" на главата. Виж и дали стъклото ти се затваря плътно, тъй като понякога на голфа (2-ка разбирасе), когато са отворени и мина през някой дупка и прикънтява. Провери и дали не скърца някой пластмаса до теб. Просто да се е разхлабила и да си поскърцва от време на време.
Поздрави
Поздрави
- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами аз знам че сеатите особенно сеат ибиза окло 2000 година имат тоя скърцащ проблем с бравите и желязото обаче на тях е с една гумичка и след като се махне илисмени с нова срещу 50 лв от фирмен магазин на сеат се оправя обаче на голфа е една смотана ламаринка дето се вика и скърца утре ще пробвам това с греста чесно казано птобвах с един спреи и пръсках там обаче не сепромени грам но с грес може пък да се промени. А относно вратата и това да не я отварям от както имам колата е отваряна 2 пъти един път за алармата и един път заради голфовските смотано копчета в бравата дето байпасират алармата и не се пазят вратите ако ме разбрахте ако не искам да кажа че по глупав начин за светване на плафона няма! Това са го мислили сигурно години как да възможно най сложно и най тъпо обаче са успели момчетата от фолкс ваген. Дано с тази грес се оправи щото е мноо куцо да караш кола за 14 000 лв и да скърца като каруца че и бетер.Извинявам се за езика обаче чесно мноо ми се вижда странно това че колкото по нова кола си вземе човектолкова е по смотана май.Мерси за идейте който ми давате оценявам го много. БЛАГОДАРЯ!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
и При мен го имаше
предна дясна врата,при потегляне спиране качване на или минаване през неравност дразнещ кръцващ звук който ми бъркаше в ..... след дълги ослушванки сваляне на кори и ензнам си ко,се оказа пантата на вратата! смазах я хубаво с грес и масълце,не само нея а и другите врати(за секи случай) и сега се кефя на тишинаа
дано да е за дълго обаче

дано да е за дълго обаче

- Americanec
- Автомобил:
- Двигател: