Нямам думи....Обран.......

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Нямам думи....Обран.......

Мнениеот Dead man » Нед 02 ное 2008 14:53

Колеги,разбили са мазето на баба ми,където си държах всички гуми от колите,частите и консумативите.
Задигнати са :
4 броя летни гуми 16ки, 2 зимни нови 16ки,4 броя нови зимни 15 с джанти,4 броя нови зимни 13ки,4 броя летни 14ки,няколко резервни гуми,части за голфа (накладки,стелки и други дреболий,масла,филтри ),акумулатор,ръчни инструменти и други дребни неща....
По мой сметки съм назад с поне 4000 лева.....
Разбита е масивна метална врата,патронника й,допълнителен катинар и специален заключващ механизъм.
И с цялата си наглост тези копеленца са ми заключили вратата с техен катинар,който трябваше да разбия,за да си вляза в МОЕТО мазе.
Нямам думи,съкрушен съм....
Не знам какво да правя...

Последна промяна от Dead man на Нед 02 ное 2008 17:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 02 ное 2008 14:55

викаш ченгетата....след това пиеш студена водица... :(

замисли се кой е знаел, че там ти е склада.... :idea:

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Нед 02 ное 2008 15:00

на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 02 ное 2008 15:04

Съжалявам за случилото се колега.Но наистина не трябва да държиш такива неща в мазето, на мен мис е вижда прекалено рисковано.

zliq_golf83 написа:на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока

А ти колега кога ще спреш да пишеш глупости?От колко време си в тая Англия та стигна до заключението, че не се краде ? Къде си видял да си държат къщите отключени?
Ако седна да ти давам примери на колко кражби съм бил свидетел, няма да ми стигне мястото да ги напиша.

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Нед 02 ное 2008 15:07

явно живееш в гаден квартал , аз тука съм от 3 месеца и на всичките хора който познавам къщите са отворени винаги , не говоря глупости а казвам какво съм видял ;)

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 02 ное 2008 15:14

От както съм в Англия работя във фирма която има обекти в цяла Великобритания(около 100к км съм навъртял вече).Имам наблюдения както и от Англия и доста от градовете там, а също така и почти цял Уелс.
На баща ми пежото го разбиват около 5 пъти, пасата 1 път.(източен Лондон)
Офиса на фирмата е разбиван два пъти(Essex - сравнително скъп квартал)
На един колега му разбиват къщата 3 пъти(като последния беше, докато има човек вътре) - Западен Лондон
За една седмица разбиха магазина в който работехме и изнесоха около 15 км медни тръби за около 15-20 минути - Ливерпул(Там ако се заблееш малко и си без гащи.Всичките сгради са с решетки на прозорците до втория етаж)
Разбиха магазин в който също работехме и изнесоха доста от стоките в магазина, както и наши инструменти - Манчестър
Около 90 процента от хората който познавам тук са били ограбвани поне 2 пъти.

Айде да не си държа къщата отключена!!!

п.п. А забравих да добавя - На един от техническите ни му разбиха вана онзи ден за 4ти път и изнесоха и това което беше останло. - Северен Лондон

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Нед 02 ное 2008 15:19

Стига бе :shock
Това са знаещи хора какво има вътре :idea:
Съжалявам колега, но едва ли ще разбереш кой е макар че съм почти сигурен че го/ги познаваш.
Нямам думи днешно време да няма къде да си оставиш на сигурно място закупените неща :evil:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Нед 02 ное 2008 15:34

Некой от съседите те е изпортил на ударната група.Разпитай некой наркоманчета може и да изпеят нещо....

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Нед 02 ное 2008 16:05

по скоро е някой твой познат.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 02 ное 2008 16:08

провери по другите мазета :idea: :!: не мога да си представя как така ще искарат всичко на вънка на един дъх :wink:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Нед 02 ное 2008 16:36

mr_bush написа:провери по другите мазета :idea: :!: не мога да си представя как така ще искарат всичко на вънка на един дъх :wink:

Верно брат,тебе требва да са те изнасяли с камиони...се някой е чул и видял нещо.Бутни на некой некви кинти и нема как да не пропее

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Нед 02 ное 2008 16:58

Бахти копелетата :shocked Как са разбили сумати ключалки и катинари без никой да ги усети :shock И с да си заключат после :020: :laser :076: :bishop Съжалявам колега :(

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Нед 02 ное 2008 17:12

добре бе как може да сме такова племе, бах ти държавата, требва да събереш всичките си принадлежности и да спиш връз тях и пак некой ще ти открадне нещо, :( съжалявам колега представям си на тия времена такава кражба колко е неприятна за бюджета :(

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Нед 02 ное 2008 17:41

:( баси и гадното

Върни се в “ОФФ-Топик - други”