Колеги,разбили са мазето на баба ми,където си държах всички гуми от колите,частите и консумативите.
Задигнати са :
4 броя летни гуми 16ки, 2 зимни нови 16ки,4 броя нови зимни 15 с джанти,4 броя нови зимни 13ки,4 броя летни 14ки,няколко резервни гуми,части за голфа (накладки,стелки и други дреболий,масла,филтри ),акумулатор,ръчни инструменти и други дребни неща....
По мой сметки съм назад с поне 4000 лева.....
Разбита е масивна метална врата,патронника й,допълнителен катинар и специален заключващ механизъм.
И с цялата си наглост тези копеленца са ми заключили вратата с техен катинар,който трябваше да разбия,за да си вляза в МОЕТО мазе.
Нямам думи,съкрушен съм....
Не знам какво да правя...

Нямам думи....Обран.......
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Нямам думи....Обран.......
Последна промяна от Dead man на Нед 02 ное 2008 17:48, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам за случилото се колега.Но наистина не трябва да държиш такива неща в мазето, на мен мис е вижда прекалено рисковано.
А ти колега кога ще спреш да пишеш глупости?От колко време си в тая Англия та стигна до заключението, че не се краде ? Къде си видял да си държат къщите отключени?
Ако седна да ти давам примери на колко кражби съм бил свидетел, няма да ми стигне мястото да ги напиша.
zliq_golf83 написа:на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока
А ти колега кога ще спреш да пишеш глупости?От колко време си в тая Англия та стигна до заключението, че не се краде ? Къде си видял да си държат къщите отключени?
Ако седна да ти давам примери на колко кражби съм бил свидетел, няма да ми стигне мястото да ги напиша.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От както съм в Англия работя във фирма която има обекти в цяла Великобритания(около 100к км съм навъртял вече).Имам наблюдения както и от Англия и доста от градовете там, а също така и почти цял Уелс.
На баща ми пежото го разбиват около 5 пъти, пасата 1 път.(източен Лондон)
Офиса на фирмата е разбиван два пъти(Essex - сравнително скъп квартал)
На един колега му разбиват къщата 3 пъти(като последния беше, докато има човек вътре) - Западен Лондон
За една седмица разбиха магазина в който работехме и изнесоха около 15 км медни тръби за около 15-20 минути - Ливерпул(Там ако се заблееш малко и си без гащи.Всичките сгради са с решетки на прозорците до втория етаж)
Разбиха магазин в който също работехме и изнесоха доста от стоките в магазина, както и наши инструменти - Манчестър
Около 90 процента от хората който познавам тук са били ограбвани поне 2 пъти.
Айде да не си държа къщата отключена!!!
п.п. А забравих да добавя - На един от техническите ни му разбиха вана онзи ден за 4ти път и изнесоха и това което беше останло. - Северен Лондон
На баща ми пежото го разбиват около 5 пъти, пасата 1 път.(източен Лондон)
Офиса на фирмата е разбиван два пъти(Essex - сравнително скъп квартал)
На един колега му разбиват къщата 3 пъти(като последния беше, докато има човек вътре) - Западен Лондон
За една седмица разбиха магазина в който работехме и изнесоха около 15 км медни тръби за около 15-20 минути - Ливерпул(Там ако се заблееш малко и си без гащи.Всичките сгради са с решетки на прозорците до втория етаж)
Разбиха магазин в който също работехме и изнесоха доста от стоките в магазина, както и наши инструменти - Манчестър
Около 90 процента от хората който познавам тук са били ограбвани поне 2 пъти.
Айде да не си държа къщата отключена!!!
п.п. А забравих да добавя - На един от техническите ни му разбиха вана онзи ден за 4ти път и изнесоха и това което беше останло. - Северен Лондон
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”