Здравейте значи това се получава когато съм изкачвал планина и ми изхвърля по малко антифриз не_знам точно колко но по някое време ми светва лампата.
mod edit: gr_kanev

изхвЪрля антифриз
- komitov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: изхварля антифриз
Kолега като изкачваш планините гледаш ли в таблото стрелкичките коя на каде отива или теб те интерсува само как да превземеш планинатаbombata написа:здравейте значи това се получава когато съм изкачвал планина и ми изхвърля по малко антифриз незнам точно колко но по някое време ми светва лампата.

- bombata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: изхварля антифриз
стерлките ги гледам и не надвишават нормалните градуси не е минавало над 100гр.komitov написа:Kолега като изкачваш планините гледаш ли в таблото стрелкичките коя на каде отива или теб те интерсува само как да превземеш планинатаbombata написа:здравейте значи това се получава когато съм изкачвал планина и ми изхвърля по малко антифриз незнам точно колко но по някое време ми светва лампата.
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
На стрелките не може да се вярва много...
щом винаги ти изхвърля значи имаш проблем и по това което пишеш че като натовариш двигателя по наклон тогава го изхвърля.Или имаш запушена тръбичка към тройника и не може да се обезвъздуши колата имаш въздушна възглавница, или по-лошия вариант е пробита гарнитура която вкарва горещи газове с охладителната с-ма.Пробива може и да е малък към един или няколко цилиндъра просто от старост на гарнитурата така се получава.
Когато караш без да я товариш с малко газ не загрява и не хвърля антифриз,но тръгнеш ли на дълъг път прелива от казанчето.Също така си виж и капачката на казанчето там има клапан за налягането може да е задръстен с кал...
Пробвай с друга капачка.