Стрелката за температурата умря (Голф 2)
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стрелката за температурата умря (Голф 2)
Значи перката на радиатора си включва без проблем, датчика го сменях миналото лято, но стрелката за водата не мърда изобщо. Та въпросът ми е мога ли да си пецкам така, щото не ми се дават 50 кинта за ново табло, а пък ако някой знае кой куплунг да понатисна ако не дава контакт някъде... Предварително благодаря!
-
golfredo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Стрелката за температурата умря (Голф 2)
Използвам темата за да не отварям нова. Колата е Голф 2 дизел, 1985г. Та проблемът при мен е подобен на вече описаните, но заедно със стелката на температурата отказва и стрелката за горивото. Интересното е че го прави когато колата е загряла или външната температура е висока. Пример: зимата при първо палене винаги всичко работеше. Когато загрее хубаво обаче в един момент стрелките за темп. и гориво умират и не показват нищо. А сега лятото ако колата е напечена от слънцето дори при първо палене не отлепят.
Странна работа. Дали е някаква спойка в таблото? Някой има ли идеи? (удар по таблото не помага
)
Странна работа. Дали е някаква спойка в таблото? Някой има ли идеи? (удар по таблото не помага Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”