Cee написа:Аз лично съм протифСъжалявам колеги .... бизнес
аз също съм против!в нормална държава,където са приети такива ограничения се виртят спокойно 600-700км на работе ден по магистралите.А тук Бургас-София ти идва нагорнище
Милослав написа:До колкото знам по белите държави през уикендите не им дават да карат ...
20vTurbo написа:Колеги, помислете трезво по въпроса и недейте да си режете клона на който седите. Забраняването на тежкотоварните камиони през уикендите ще има много негативни последици за икономиката на цялата страна. Броят на ТИРовете като цяло няма да да намалее ами даже обратното ще се увеличи през делничните дни. Погледнете по далновидно по въпроса.
velizar987 написа:Айде стига с тези безопасни камиони! Поради факта, че закъсняват в графика всички камиони летят като обезумели(мощни са, а скорост от 90км/ч хич не е малка за 20 тона). Мен ме е по страх от летящ камион отколкото от летящото БМВ на някое гъзарче.
А като направят магистралите трафика ще намалее ли? НЕ! Ще се увеличи. Който твърди противното, да се замисли повече и ще разбере че греши. Единствения начин, за намаление на трафика от камиони, е развитието на железницата. Дано управляващите се усетят и започнат да спонсорират БДЖ та тая напаст от камиони по пътищата да намалее.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта