Формула 1, сезон 2008
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето това е пуснато във фъна http://vbox7.com/play:75b6f592
Вижте какво е да се управлява автомобил от Ф1 и тогава обяснявайте кой става и кой не. Писах го няколко пъти - щом Хамилтън е шампион, значи той е бил най-добрия този сезон.
Вижте какво е да се управлява автомобил от Ф1 и тогава обяснявайте кой става и кой не. Писах го няколко пъти - щом Хамилтън е шампион, значи той е бил най-добрия този сезон.
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
dobrin написа:Ето това е пуснато във фъна http://vbox7.com/play:75b6f592
Абсолютно

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:Ето това е пуснато във фъна http://vbox7.com/play:75b6f592
добре сега, знам че си за ферари..... знам че влизам в теорията на вероятностите, но я ми кажи ако не беше заям маркуча на маса, кой щеше да е шампион ?! или да не беше гръмнал двигателя му ?! или да се беше повредила колата на хами поне веднъж този сезон....

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ludia написа:dobrin написа:Ето това е пуснато във фъна http://vbox7.com/play:75b6f592
добре сега, знам че си за ферари..... знам че влизам в теорията на вероятностите, но я ми кажи ако не беше заям маркуча на маса, кой щеше да е шампион ?! или да не беше гръмнал двигателя му ?! или да се беше повредила колата на хами поне веднъж този сезон....![]()
просто не е само да си добър, но неможе и толкова да ти върви баси......
Многото ако по някое време почва да смърди. Явно от маковете са "откраднали" ланшната технологията на Ферари и тя е по - добра и издръжлива от тяхната. Другия вариант е да не са я откраднали както се твърдеше по форумите.
Третия вариант е с риск да ми се обиди Добрин е Кими да е занесъл "каръка" във Ферари.
Като цяло фактите са че Хамилтън е световен шампион при пилотите, а Ферари при конструкторите.
И за двете титли се изискват много ресурси, умения, рискове и който и да ги спечели не е случаен успех.
Ясно е че всеки си държи за това на кой симпатизира и го подкрепя, но изказванията за късмети и каръци, чернилки, пияници са чисто и просто драпане по клавиатурите и малко приличат на футболни пристарстия, а Формула 1 не е футбол.
Надявам се да бъда разбран правилно и никой да не се обижда.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:dobrin написа:Ето това е пуснато във фъна http://vbox7.com/play:75b6f592
добре сега, знам че си за ферари..... знам че влизам в теорията на вероятностите, но я ми кажи ако не беше заям маркуча на маса, кой щеше да е шампион ?! или да не беше гръмнал двигателя му ?! или да се беше повредила колата на хами поне веднъж този сезон....![]()
просто не е само да си добър, но неможе и толкова да ти върви баси......
е как да се повреди,не забелязваш ли,че откакто крадаха техническа информация от Ферари болидите им вървят доста и несе чупят
-
- Автомобил:
- Двигател:
ебаси за това че открадна спечелено състезание за Кими, удряйки го на червен светофар - 10 места на старта го смяташ за наказание?!Tyan написа:Хамилтън случайно не го ли наказаха 10 места назаде на Маникур и 25 секунди на Спа ??? ...... нещата си бяха на равно този сезон от късметна гледна точко що се отнася до загубени точкиLudia написа:
Трябваше да му земат 9 точки и 1 месец без книжка да видим как щеше да кара с акт

restless написа:ебаси за това че открадна спечелено състезание за Кими, удряйки го на червен светофар - 10 места на старта го смяташ за наказание?!
Какво спечелено състезание ?!?!?!
Преди да излезе сейфтикара (и да осере всичко) Хамилтън водеше и едва ли някой можеше да му се опре в това състезание.
valio_ написа:restless написа:ебаси за това че открадна спечелено състезание за Кими, удряйки го на червен светофар - 10 места на старта го смяташ за наказание?!
Преди да излезе сейфтикара (и да осере всичко) .
Не всичко. Хамилтън успя да доосере по "шампионски" състезанието на Кими.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Tyan написа:Хамилтън случайно не го ли наказаха 10 места назаде на Маникур и 25 секунди на Спа ??? ...... нещата си бяха на равно този сезон от късметна гледна точко що се отнася до загубени точкиLudia написа:
aaaaa едно е наказание наложено от ФИА, друго е техн повреда за която пилота няма вина
Добре де, ферари са най-добрите, Маса е върха
-
- Автомобил:
- Двигател:
преди сейфтикара Кими го настигаше с половин сек на обиколка и на изхода на пита излезе пред него.valio_ написа:restless написа:ебаси за това че открадна спечелено състезание за Кими, удряйки го на червен светофар - 10 места на старта го смяташ за наказание?!
Преди да излезе сейфтикара (и да осере всичко) Хамилтън водеше и едва ли някой можеше да му се опре в това състезание.
Друг на местото на Кими, нямаше да покаже на Хамилтън цвета на светофара, а щеше да му спука задника.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”