magician написа:Още с влизането във Враца ще видиш "автокъщите"/от която и страна да влезеш/ ,а като питаш няма начин да не ги намериш, все пак това не е Ню Йорк...В Монтана е същото.
Води си компетентен човек за огледа и не скачай веднага, защото като гледам какви бараки вкарват ми настръхва косата.
Ако колата е на малко години търси следи от изправяне и възстановяване-масова практика е да се купуват от чужбина коли на малко години, претърпели ПТП.
Собственика си е взел парите от застрахователя и после я продал на някой нашенски "играч". Тук влиза в бокса и къде с изправяне, къде с части от донор след месец-два, хоп супер автомобил на малко километри чака новия си собственик, а в предишния си живот е бил каран от върастни хора или бизнесмени само в града...по думите на продавача.
Оглеждай за подменени стъкла, стопове, фарове и други части по купето или в моторния отсек...Някои некоректни търговци, за да им е по-голяма печалбата не възстановянат климатика, а прилагат разни трикове-в тоя сезон не можеш да разбереш дали охлажда и лятото се налага вкарване на пари за ремонт, пълнене и пр.
Моето мнение е, че и в Дупница и във Враца и в Мюнхен хората, които продават употребявани коли в 90% от случаите са с един манталитет и само мого гледане и голям късмет ще те спасят от "набутване".
Успех при избора и да споделиш впечатления после.
Колега адски съм ти Благодарен за вещото мнение! Всичко казано от теб е на 100% вярно!
Със мен ще взема 2 майсторчета и дано да попадна на нещо хубаво и здраво заслужаващо си парите!
Благодаря ти и че ме опъти къде да гледам в градовете!
Взема ли Автомобил веднага ще споделя с вас, и да не взема кола пак ще кажа какви са ми впечатленията!
Пожелайте ми успех !!!