Нова кола от къде...!? Help...!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
pomeoo
Автомобил: MK3
Двигател: ABD
Контакти:

Нова кола от къде...!? Help...!

Мнениеот pomeoo » Съб 08 ное 2008 17:57

Здравейте колеги!
Искам да ви помоля за малко помощ!Искам да си взимам нова кола, и ми казаха да не ходя в дупница...!
Казаха ми, че имало добри коли в Враца и Монтана и цените били по тънки!
Та интересувам се къде точно в Враца и Монтана има пазар за автомобили? Или автокъщи да ме опътите малко, че там не съм ходил досега и нз къде точно да търся коли там !
Ще ми бъде от полза и ако ме посъветвате къще другаде да ходя да си харесам Кола!
Благодаря на всички колеги отзовали се на помощ предварително :)

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Съб 08 ное 2008 17:59

Каква марка, какъв модел? Година, до каква сума?

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Съб 08 ное 2008 18:00

Не си казал каква точно кола търсиш като марка и модел. И какво точно разбираш под "нова"? Чисто нова или нова - втора младост... Или както е популярно в България - нов внос. :lol:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Съб 08 ное 2008 18:02

В София предлагането малко ли ти е?

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re: Нова кола от къде...!? Help...!

Мнениеот emdless4 » Съб 08 ное 2008 18:07

нова кола :arrow: от магазина

а Горубляне, Дупница, Враца и т.н. за мен са под общ знаменател :!:

Потребителски аватар
pomeoo
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Съб 08 ное 2008 18:07

Търся кола VW разбирасе!
Разполагам с 6000 лева!
В София от Горубляне ли да ходя....!
Пък и чух, че в провинцията Мога да намеря кола по на тънко от колкото тук в София!
Кола Нов внос или вторъка става впрос! НЕ Чистонова!

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 08 ное 2008 18:09

Kолега зимаш парите които имаш отиваш в София и тръгваш по автокъщите все нещо ще си харесаш избора хич не е малък

Потребителски аватар
pomeoo
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Съб 08 ное 2008 18:10

stanko_g написа:Kолега зимаш парите които имаш отиваш в София и тръгваш по автокъщите все нещо ще си харесаш избора хич не е малък

Искам колата ми да е Немска !
Не съм привърженик на Френските,Италианските Автомобили и на ФОРД! :lol:

Потребителски аватар
magician
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот magician » Съб 08 ное 2008 18:22

Още с влизането във Враца ще видиш "автокъщите"/от която и страна да влезеш/ ,а като питаш няма начин да не ги намериш, все пак това не е Ню Йорк...В Монтана е същото.
Води си компетентен човек за огледа и не скачай веднага, защото като гледам какви бараки вкарват ми настръхва косата.
Ако колата е на малко години търси следи от изправяне и възстановяване-масова практика е да се купуват от чужбина коли на малко години, претърпели ПТП.
Собственика си е взел парите от застрахователя и после я продал на някой нашенски "играч". Тук влиза в бокса и къде с изправяне, къде с части от донор след месец-два, хоп супер автомобил на малко километри чака новия си собственик, а в предишния си живот е бил каран от върастни хора или бизнесмени само в града...по думите на продавача.
Оглеждай за подменени стъкла, стопове, фарове и други части по купето или в моторния отсек...Някои некоректни търговци, за да им е по-голяма печалбата не възстановянат климатика, а прилагат разни трикове-в тоя сезон не можеш да разбереш дали охлажда и лятото се налага вкарване на пари за ремонт, пълнене и пр.
Моето мнение е, че и в Дупница и във Враца и в Мюнхен хората, които продават употребявани коли в 90% от случаите са с един манталитет и само мого гледане и голям късмет ще те спасят от "набутване".
Успех при избора и да споделиш впечатления после.

Потребителски аватар
pomeoo
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Съб 08 ное 2008 18:35

magician написа:Още с влизането във Враца ще видиш "автокъщите"/от която и страна да влезеш/ ,а като питаш няма начин да не ги намериш, все пак това не е Ню Йорк...В Монтана е същото.
Води си компетентен човек за огледа и не скачай веднага, защото като гледам какви бараки вкарват ми настръхва косата.
Ако колата е на малко години търси следи от изправяне и възстановяване-масова практика е да се купуват от чужбина коли на малко години, претърпели ПТП.
Собственика си е взел парите от застрахователя и после я продал на някой нашенски "играч". Тук влиза в бокса и къде с изправяне, къде с части от донор след месец-два, хоп супер автомобил на малко километри чака новия си собственик, а в предишния си живот е бил каран от върастни хора или бизнесмени само в града...по думите на продавача.
Оглеждай за подменени стъкла, стопове, фарове и други части по купето или в моторния отсек...Някои некоректни търговци, за да им е по-голяма печалбата не възстановянат климатика, а прилагат разни трикове-в тоя сезон не можеш да разбереш дали охлажда и лятото се налага вкарване на пари за ремонт, пълнене и пр.
Моето мнение е, че и в Дупница и във Враца и в Мюнхен хората, които продават употребявани коли в 90% от случаите са с един манталитет и само мого гледане и голям късмет ще те спасят от "набутване".
Успех при избора и да споделиш впечатления после.

Колега адски съм ти Благодарен за вещото мнение! Всичко казано от теб е на 100% вярно!
Със мен ще взема 2 майсторчета и дано да попадна на нещо хубаво и здраво заслужаващо си парите!
Благодаря ти и че ме опъти къде да гледам в градовете!
Взема ли Автомобил веднага ще споделя с вас, и да не взема кола пак ще кажа какви са ми впечатленията!
Пожелайте ми успех !!!

:) :) :)

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Съб 08 ное 2008 18:42

В понеделник ела на пазара на коли в Монтана ... и по автокъщите ще обиколиш.Читави коли трудно изпадат, но все пак се намират.Като цяло е пълно с гнилочи и милионници разцепени от каране, но това си е навсякъде по пазарите на 2-ра ръка...

Последна промяна от bobcho на Съб 08 ное 2008 18:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Съб 08 ное 2008 18:43

според мен кой знае каква разлика в цифрите няма :wink:
при тая "криза" дето банките вдигнаха % по заемите продажбите намаляха яко :wink: на нови и употребявани коли.Попаднеш ли на "вносител" не на "прекупвач" ще си купиш кола на по добра цена.
Търси си по София по лесно ще ти е :wink:

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Съб 08 ное 2008 18:48

Аз лично подкрепям за София.Понеже ако не друго като си я харесаш има един куп сервизи където да я бамнеш да я проверят поне отгоре отгоре а ако си в по-малък град едно,че трудно ще намериш сервиз и второ откъде знаеш,че не са познати на човека дето продава.
По принцип кола втора ръка е по-добре от нов внос.Малко или много е обслужена и има някакви проблеми ама са по-дребни.Докато новия внос са голяма трагедия - много трудно ще ти е да си намериш кола в добро състояние,в която да не трябва да вкараш още 6000ле за ремонти (както стана с моя Пасат,който го купих едва ли не само на снимка от една автокъща понеже нямах никакво време да оглеждам).
Успех!

Потребителски аватар
pomeoo
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Съб 08 ное 2008 18:51

И в София ще потърся.
Дайте съвет от къде да ходя да си взема колат тогава щом тук шанса ми е по малък и от 10%!
В Германия ли да ходя и от там да я си купя..?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 08 ное 2008 18:58

от някъде където може да се види на компир и да се огледа обстойно ....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”