Задни фарове, които ги гледаме по улиците от няколко години вече на таурег-а.. ужас. Да бяха копирали тигуанските, 100 пъти по-добре.. Те поне не изглеждат старомодни намалени копия, до болка познати от стар модел!
И защо в България няма тривратката(по снимки от шорума, тест карания снимки и прочие), която изглежда 1000 пъти по-добре отстрани според мен. 6-цаата е 1/1 с 5-цата отсрани(т.е. няма подобрение отстрани, а отзад има връщане на зад в дизайна! 5-цата е култова отзад, винаги съм я намирал сексапилна и винаги и хвърлям втренчен поглед по светофарите зад 5-ца).
Двувратка с тези най-скъпите и големи алуминиеви джанти.. Доста прилично замазва ситуацията със задницата, дори повече от приемливо!

Само да ми пуснат bluemotion варианта догодина с неговите средни(!) 3.8л/100км при 105кс. от 1.6TDI (1/1 с Полото по икономия, но в мноого по-добра облицовка-тривратка(и 5 ще е опция за семейните) 6-ца+повечко кончета(78 в Polo BM срещу 105 тук, както и по-голяма кубатура 1.6 срещу 1.4 и 4 цилиндъра срещи три(!) за полото

)