Иначе на мен Голф 5 GTI ми е на сърцето.
Golf VI е вече при нас ..
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: ми
ква хонда уе менzews написа:все 1 гледам хонда отзад
Поредния красавец... А поне за мен отзаде си е чист Туарег - kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Сядах в Г6 на изложението в париж (имам и снимки в предишния телефон но за нищо не стават. Външният вид не грабна толкова колкото изпълнението и функционалността на интериора! Отлично изпълнение, хубави материали, много широко и комфортно, добър волан, табло. Сядах в няколко версии, най-хубавите уреди бяха в ГТИ-то и голф вече има 3та климатична зона за пасажерите отзад 
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kamo написа:Някой може ли да даде актуални цени на Порше за Голф-а. На сайта им нещо не мога да ги открия.
нямат още публикувани - http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/ ... 200811.pdf
Re: ми
Задни фарове, които ги гледаме по улиците от няколко години вече на таурег-а.. ужас. Да бяха копирали тигуанските, 100 пъти по-добре.. Те поне не изглеждат старомодни намалени копия, до болка познати от стар модел!
И защо в България няма тривратката(по снимки от шорума, тест карания снимки и прочие), която изглежда 1000 пъти по-добре отстрани според мен. 6-цаата е 1/1 с 5-цата отсрани(т.е. няма подобрение отстрани, а отзад има връщане на зад в дизайна! 5-цата е култова отзад, винаги съм я намирал сексапилна и винаги и хвърлям втренчен поглед по светофарите зад 5-ца).
Двувратка с тези най-скъпите и големи алуминиеви джанти.. Доста прилично замазва ситуацията със задницата, дори повече от приемливо!
Само да ми пуснат bluemotion варианта догодина с неговите средни(!) 3.8л/100км при 105кс. от 1.6TDI (1/1 с Полото по икономия, но в мноого по-добра облицовка-тривратка(и 5 ще е опция за семейните) 6-ца+повечко кончета(78 в Polo BM срещу 105 тук, както и по-голяма кубатура 1.6 срещу 1.4 и 4 цилиндъра срещи три(!) за полото
)

И защо в България няма тривратката(по снимки от шорума, тест карания снимки и прочие), която изглежда 1000 пъти по-добре отстрани според мен. 6-цаата е 1/1 с 5-цата отсрани(т.е. няма подобрение отстрани, а отзад има връщане на зад в дизайна! 5-цата е култова отзад, винаги съм я намирал сексапилна и винаги и хвърлям втренчен поглед по светофарите зад 5-ца).
Двувратка с тези най-скъпите и големи алуминиеви джанти.. Доста прилично замазва ситуацията със задницата, дори повече от приемливо!

- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”