Имам въпрос-как с мултицет мога да разбера дали ми е заминало СД-то и какво още да проверя за да разбера от къде точно идва проблема-съвети приемам всякакви
еми нещо уж меря с мултицета,ама не ми показва никакви стойности (честно казано не съм сигурен дали меря правилно,но замервам между масата и захранването,където мсля трябва да има някаква стойност но не отчита нищоkrasio00o написа:провери захранването дали идва някакво напрежение до сд-то.Възможно е като си бърникал да се откачил някоиа кабел
понеже СД-то ми е старо аз нямам бушон на него а само долу при останалите бушони.сменях го с друг бушон от същия ампераж ама резултат нямаше,размърдвах и буксата ама нищоalex_zazy написа:следователно няма ток до него (ако мери6 вярно) размърдаи буксата и вий дали е здрав бушона не само на самото цд ами има6 бушон и в бушонника на същата верига
radotom написа:...
Дашо написа:...какво трябва да проверя и къде да се вгледам по-усърдно,тъй като бушона (поледния №22) ми е здрав???
radotom написа:...
Дашо написа:Имам някакъв кабел дето е оранжев и малко след началото му има някаква бобинка ама мерих и тамчи никакъв ток неоткривам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 84 госта