http://www.bb-team.org/workout/1567/
ако тренираш по тази програма, си вземи гейнър за да се възстановяваш. аз съм много доволен за сега

gubaku написа:Бате, сайта който си постнал не ми го отваря.
Иначе аз имам въпрос за Fat Burner - някой който е пил да ми каже какви резултати дава точно. Тренирам активно от една година, но така и не мога да сваля пояса на корема, а не мога да кажа че не полагам усилия и тва почва сериозно да ме дразни. Не че имам кой знае какво шкембе, но се изнервям, че се полагат някви усилия, а видимо резултата е минимален. Имам отвратиутелен режим на хранене, от който не мога да се откажа - ям само следобед и вечер (по много) и доста тестени, пия и пиша![]()
Така или иначе не се стремя към някакво съвършенство, ходя на фитнес по-скоро за кеф и тонус. Единствено тая трлъстина ме дразни...
Rabbit_TDI написа:Като тенайджър и студент доста обикалях по фитнес залите.Извода който ми остана:абсолютно безмислен ,тъп и ограничаващ спорт/доста от доводите вече са ги писали колегите-затлъстяване,затормозяване на организма,странични ефекти от хапчета,схващането на тялото и прецакването на бързината на мускулите,промяна на метаболизма и от там нейзменното затлъстяване в последствие..../.Единствената файда е първите 6-9 месеца когато тялото ударно качва доста мускулна маса и става добре оформено - всичко след това е безмислено губене на време и боксуване на едно място.Препоръката ми е който му се спортува да избере друг спорт и отвреме на време да влиза за по 2-3 месеца в залата за допълнение.
Ако тичаш,най-добре е сутрин на гладно.
kaiser666 написа:Някой има ли впечатление от продуктите на "power food"
http://www.espowerfood.com/
Добре де, 20% от цялата опаковка е протеин и фактически ти плащаш за въглехидрати и някви си минерали + БОНУС: таурин и креатин, от които нищо няма да почувстваш, защото са в малки количества и няма как да разбереш дали наистина ги има.
Препоръчвам да си купиш всички съставки и да си ги мешиш в шейкъра, така даваш повече пари на веднъж, но получаваш повече продукт и може да контролираш съотношението протеин, въглехидрати, креатин и таурин. По-изгодно е
jorostamenov написа:здравейте колеги темата е малко стара но да не отварям друга имам питане което е малко по различно аз искм да свалям килограми дайте ми съвет как да процедирам примен нещата са малко посложни на 01.09.2012г. ми откриха Пудагра и от тогама не ям мнго неща та бях 120кг та сега съм 102кг. но ги държа вече месец и половина как да процедирам по нататък за да свалям
L&R написа:jorostamenov написа:здравейте колеги темата е малко стара но да не отварям друга имам питане което е малко по различно аз искм да свалям килограми дайте ми съвет как да процедирам примен нещата са малко посложни на 01.09.2012г. ми откриха Пудагра и от тогама не ям мнго неща та бях 120кг та сега съм 102кг. но ги държа вече месец и половина как да процедирам по нататък за да свалям
При мъжете голям успех има разделното хранене, но зависи каква диета са ти препоръчали лекарите с оглед подаграта.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта