някой запален фитнес маняк във форума имаме ли ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

фитнес

Мнениеот koko_GTI » Нед 09 ное 2008 13:03

ето ти една програмка от СТАРАТА ШКОЛА - перфектна е .
http://www.bb-team.org/workout/1567/
ако тренираш по тази програма, си вземи гейнър за да се възстановяваш. аз съм много доволен за сега :) само непрекалявай с гейнъра , защото ще се омазниш .

Потребителски аватар
danson
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danson » Нед 09 ное 2008 14:03

gubaku написа:Бате, сайта който си постнал не ми го отваря.

Иначе аз имам въпрос за Fat Burner - някой който е пил да ми каже какви резултати дава точно. Тренирам активно от една година, но така и не мога да сваля пояса на корема, а не мога да кажа че не полагам усилия и тва почва сериозно да ме дразни. Не че имам кой знае какво шкембе, но се изнервям, че се полагат някви усилия, а видимо резултата е минимален. Имам отвратиутелен режим на хранене, от който не мога да се откажа - ям само следобед и вечер (по много) и доста тестени, пия и пиша :)

Така или иначе не се стремя към някакво съвършенство, ходя на фитнес по-скоро за кеф и тонус. Единствено тая трлъстина ме дразни...

колега ти си посочил причината да не можеш да свалиш пояса( точно тва отдолу най-трудно и последно се сваля), така че дори и с Far Burner-a няма да стане, поне не това което ти се иска. Няма смисъл да налееш там пари. Няма ли диетата и кардиото и химия да земеш ефекта ще е мн минимален и доста краткотраен, помисли за хранителния режим и кардио тренировките, ако не можеш сутрин на гладно , тогава вечер.

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Нед 09 ное 2008 16:43

danson написа:
gubaku написа:

Колега твойто най - добро решение и което ще даде резултат е тичането. Един час на ден с ускоряване на темпото и увеличаване на дистанцията всеки път и ти гарантирам на 100 %, че след месец ще има огромен резултат.

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Нед 09 ное 2008 18:06

Разпитвал съм и други хора и те също са на мение, че с тичане ще постигна най-добри резултати и сега наблягам на пътеката. Проблема е, че пуша по кутия и половина на ден и след един час тичане имам чувството че ще си изплюя белия дроб :)

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 09 ное 2008 18:10

Не може да ядеш два пъти на ден бе човек...По тоя начин само си мъчиш организма,трябва да ядеш поне 4 или най малко 3 пъти на ден! След 6 забрави за ядене,просто няма файда да се наплюскаш и да си легнеш,всичко се лепи. Колкото и упражнения за корем да правиш няма как да постигнеш нещо без тичане и плюскане като животно два пъти на ден. Ако тичаш,най-добре е сутрин на гладно. :wink:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 09 ное 2008 20:24

Rabbit_TDI написа:Като тенайджър и студент доста обикалях по фитнес залите.Извода който ми остана:абсолютно безмислен ,тъп и ограничаващ спорт/доста от доводите вече са ги писали колегите-затлъстяване,затормозяване на организма,странични ефекти от хапчета,схващането на тялото и прецакването на бързината на мускулите,промяна на метаболизма и от там нейзменното затлъстяване в последствие..../.Единствената файда е първите 6-9 месеца когато тялото ударно качва доста мускулна маса и става добре оформено - всичко след това е безмислено губене на време и боксуване на едно място.Препоръката ми е който му се спортува да избере друг спорт и отвреме на време да влиза за по 2-3 месеца в залата за допълнение.

Като човек почне да го домързява, си намира и причини да не ходи.
Спорта си е отделно, но той е по скоро за забавление, стегнато тяло не можеш да подържаш с пинг понг. А и като не прекаляваш си е за здраве, примерно аз от 6-7 години не съм се разболявал, с болничните от работата все се чудя накъде да хвана на екскурзия :lol:

Ако тичаш,най-добре е сутрин на гладно. :wink:

А енергиятя да не расте по дърветата, трябва да се глътнеш нещо колкото да не си празен. При хубав крос можеш да изхабиш 600-800кал(доколкото може да се вярва на пътеката), та 1 банан няма да ти навреди ама никак.

Потребителски аватар
kaiser666

Мнениеот kaiser666 » Съб 06 дек 2008 21:19

Някой има ли впечатление от продуктите на "power food"
http://www.espowerfood.com/

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Съб 06 дек 2008 21:35

kaiser666 написа:Някой има ли впечатление от продуктите на "power food"
http://www.espowerfood.com/

Кое по-точно?

Потребителски аватар
kaiser666

Мнениеот kaiser666 » Съб 06 дек 2008 21:46

Абе свършва ми гейнера и аминокиселините и търся някаква по евтина алтернатива,защото колата ми гълта парите,но всички ми казват да бягам от бълграските хранителни добавки,иначе съм чувал добри думи за креатина на power food,изчетох доста и никой не казва нещо конкретно.
Само ето това намерих за "power mass gain"

Добре де, 20% от цялата опаковка е протеин и фактически ти плащаш за въглехидрати и някви си минерали + БОНУС: таурин и креатин, от които нищо няма да почувстваш, защото са в малки количества и няма как да разбереш дали наистина ги има.
Препоръчвам да си купиш всички съставки и да си ги мешиш в шейкъра, така даваш повече пари на веднъж, но получаваш повече продукт и може да контролираш съотношението протеин, въглехидрати, креатин и таурин. По-изгодно е

Дали наистина не е по-добре да си правя аз гейнер-суроватъчен протеин и декстроза,например 40 гр протеин+50-60гр декстроза или глюкоза. :roll:

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Нед 07 дек 2008 14:45

ultimate nutrition -juice

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Re: някой запален фитнес маняк във форума имаме ли ?

Мнениеот boi4eto » Пет 04 яну 2013 16:44

Нужно е да сваля 5-6кг. мисля, че ще се чувствам по-добре. Започнах да закусвам от няколко дни овесени трици- http://aptekadara.com/product/12572/ove ... 200gr.html с кисело мляко и се чувствам супер добре не изпитвам глад до обяд. Кажете ще успея ли да смъкна тези килограми и дайте някъква идея вие?
п.п 186см съм висок и тежа 91кг.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 06 яну 2013 14:21

Овесени ядки, не трици, като цяло са калорични и са добри ако са комбинирани със спорт, ако не се спортува, трябва да се изчислява добре какво, кога и по колко приемаме за да има желания резултат.

Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Мнениеот jorostamenov » Нед 06 яну 2013 14:53

здравейте колеги темата е малко стара но да не отварям друга имам питане което е малко по различно аз искм да свалям килограми дайте ми съвет как да процедирам примен нещата са малко посложни на 01.09.2012г. ми откриха Пудагра и от тогама не ям мнго неща та бях 120кг та сега съм 102кг. но ги държа вече месец и половина как да процедирам по нататък за да свалям :beer

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 06 яну 2013 15:16

jorostamenov написа:здравейте колеги темата е малко стара но да не отварям друга имам питане което е малко по различно аз искм да свалям килограми дайте ми съвет как да процедирам примен нещата са малко посложни на 01.09.2012г. ми откриха Пудагра и от тогама не ям мнго неща та бях 120кг та сега съм 102кг. но ги държа вече месец и половина как да процедирам по нататък за да свалям :beer

При мъжете голям успех има разделното хранене, но зависи каква диета са ти препоръчали лекарите с оглед подаграта.

Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Мнениеот jorostamenov » Нед 06 яну 2013 16:36

L&R написа:
jorostamenov написа:здравейте колеги темата е малко стара но да не отварям друга имам питане което е малко по различно аз искм да свалям килограми дайте ми съвет как да процедирам примен нещата са малко посложни на 01.09.2012г. ми откриха Пудагра и от тогама не ям мнго неща та бях 120кг та сега съм 102кг. но ги държа вече месец и половина как да процедирам по нататък за да свалям :beer

При мъжете голям успех има разделното хранене, но зависи каква диета са ти препоръчали лекарите с оглед подаграта.

ами то не е точно диета а начин на хранене не ям все още никакво месо салами и т.н. боб леща домати слатко избягвам да ям много често яйца предимно се храня с зеленчуци картофи ориз млечни продукти...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”