P.S. извинявам се за цинизмите но не мога да ви опиша как се чувствам сега не искам да си намразя колата заради шибаната жабка
Жабка Голф 3-ка???????
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Жабка Голф 3-ка???????
P.S. извинявам се за цинизмите но не мога да ви опиша как се чувствам сега не искам да си намразя колата заради шибаната жабка
-
gadniqt
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
Re: Жабка Голф 3-ка???????
sashoskiora написа::evil:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма отваряне,номера с ключа съм го гледал но не става,отдолу съм разглобил и не могат да се извадят щигтовете на пантите,жабката я гледам в vagcat хваната е много кофти с два болта отвътре и няма отваряне,дърпах със сила и пак нищо,нека който може да я отвори да пише че останах без нерви,с шибаната гадна трошлива педерастка жабка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъркаш с една отверка вътре в дупката и после на доло доста даваш..така де с някоя по къся отверка и бутваш щифчето доста надоло и се отваря...на мота така е отворих,ама е доста играчка,че тярбва бая надоло да го бутнеш
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
gadniqt написа:Бъркаш с една отверка вътре в дупката и после на доло доста даваш..така де с някоя по къся отверка и бутваш щифчето доста надоло и се отваря...на мота така е отворих,ама е доста играчка,че тярбва бая надоло да го бутнеш
Дам.. и мойта е счупена, и така си я отварям от край време (с ключа)
-
gadniqt
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
snupeca написа:gadniqt написа:Бъркаш с една отверка вътре в дупката и после на доло доста даваш..така де с някоя по къся отверка и бутваш щифчето доста надоло и се отваря...на мота така е отворих,ама е доста играчка,че тярбва бая надоло да го бутнеш
Дам.. и мойта е счупена, и така си я отварям от край време (с ключа)
Аз на моята съм направил една по-голяма дупка и си е отварям с пръста
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Там е слабо място с тези жабки чупи се палеца от вътре на дръжчицата който е много фин аз смени 2 вече ,но има една обтяжна пружинка тя трябва да не е много стегната защото стои постоянно под напрежение и от топлината лятото на този палец му се е..ва м..ката и се чупи.Ако беше метален щеше да е вечен ,но уви не е...kiko946 написа:КОЛЕги , мойта е здрава , но бихте ли ми казали как са се счупили вашите ключалки на жабката ?
- stop
- Автомобил:
- Двигател:
Колега я кажи къде го намери за 8 лв че тук само втора и комплект за 20 го намирамjagler написа:Там е слабо място с тези жабки чупи се палеца от вътре на дръжчицата който е много фин аз смени 2 вече ,но има една обтяжна пружинка тя трябва да не е много стегната защото стои постоянно под напрежение и от топлината лятото на този палец му се е..ва м..ката и се чупи.Ако беше метален щеше да е вечен ,но уви не е...kiko946 написа:КОЛЕги , мойта е здрава , но бихте ли ми казали как са се счупили вашите ключалки на жабката ?8лв. струва от голф-3 разглабя се и се подменя.
Привет колеги,
и моята жабка се потрооши от към палчето, сега на новата дръжка която купих палчето не и достига до металното лостче, а са идентични с оригиналното (сравних ги).Довечера ще кача снимки да ми кажете дали няма още нещо счупено или може би пропускам нещо?!
и моята жабка се потрооши от към палчето, сега на новата дръжка която купих палчето не и достига до металното лостче, а са идентични с оригиналното (сравних ги).Довечера ще кача снимки да ми кажете дали няма още нещо счупено или може би пропускам нещо?!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък си имам резервен начин на отваряне. След като веднъж се счупи я отворих по гореописания начин с отвертка. След това си запоих с поялник счупеното палче, като допълнително го подсилих и вече не съм имал проблеми няколко години. Само че имам и резервен вариант - отключващия щифт, дето го бута една невъзможно здрава пружина, съм го вързал с конец, който минава после през дупката за дръжката и е залепен от вътрешната страна на дръжката с тиксо. Ако пак се счупи механизмът, просто бъркам с нокът под дръжката, разлпвам тиксото и си дърпам конеца
До сега не се е налагало, но го препоръчвам като идея на всички, дори и на тези със здрави жабки, защото при VW Golf 3 чупенето на жабката е само въпрос на време.
аз си купих от ауто 1 дръжка за 12лв. Пробвах се да лепя старата , но пак се чупеше след 1-2 седмици. Тази която взех не е оригиналната , но вече 2 години забравих , че съм имал проблеми с жабката 
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
отклонявате се от темата а тя е за проблем с отварянето на жабката
колега начина е или с 2-те отверки както е описал един колега по отгоре
или да я шчупиш
поздрави
колега начина е или с 2-те отверки както е описал един колега по отгоре
или да я шчупиш
поздрави