B 5.5 Консумативи - съвет
- BeJlucJlaB
- Автомобил:
- Двигател:
B 5.5 Консумативи - съвет
От скоро имам този автомобил - 1.9 TDI AVF мотор, потърсих в форума за консумативите само че не открих всичко което ме интересува а и темите не бяха мн. нови затова Ви моля който има информация а и е актуална да сподели. Интересува ме какви консумативи трябва да сменя на тази кола - освен масла и филтри предполагам има и други неща които при покупка е желателно да се сменят - кои са те ? Както и приблизителни цени - например на ремъците, ролките и каквото друго още е необходимо. Интересува ме всичко относно модела чета каквото намирам но рядко виждам цени затова ме интересуват основно те. 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ремаците . ролките виж как са . обтегача на ангренажа . спирачна течност , хидравлична течност . филтрите . виж накладките и дисковете . ангренажа е около 130 лева . ролките за амгремажа незнам колко са . обтегача е кам 300 . обтегача на пистовия ремък е около 150 . ролка на пистовия ремък е около 70 . труд за смяна на ремъците и ролки около 150-200 . виж и водната помпа как е . др. не се сещам сега . успех колега